ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.08

O ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ, Ο ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ ΚΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ

Ο Δίσκος της Φαιστού είναι ένα αρχαιολογικό εύρημα του 17ου αιώνος, από το Μινωϊκό ανάκτορο της Φαιστού, που ανακαλύφθηκε το 1908, από τον Ιταλό αρχαιολόγο Luigi Pernier. Η αποκρυπτογράφησή του δεν έχει γίνει δυνατή μέχρι σήμερα! Πολλοί αρχαιολόγοι κι άλλοι ερευνητές είπαν κατά καιρούς πως τα γραφόμενά του μπορεί να είναι λέξεις ποιήματος, ή λέξεις ιερού κειμένου ή κομμάτι αρχαίας μουσικής ή το αρχαιώτερο δείγμα στίξεως στον κόσμο. Σήμερα περιλαμβάνεται στα ευρήματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου.

Ο Jerome Eisenberg, παλαιοπώλης - γκαλερίστας και σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα αποδέκτης προϊόντων αρχαιοκαπηλίας, ισχυρίζεται πως ο δίσκος της Φαιστού, είναι πλαστός και πως ο Pernier στην προσπάθειά του να εντυπωσιάσει μ’ ένα δικό του εύρημα, δημιούργησε ο ίδιος τον δίσκο μ’ ένα κείμενο που θα ήταν αδύνατον να μεταφρασθεί! Την άποψή του αυτή την στηρίζει στο καλό ψήσιμο του πηλού του δίσκου και στο υπερβολικά καθαρό τελείωμά του. Διάφοροι “αρχαιολόγοι” Έλληνες και ξένοι, εμφανίσθηκαν για να στηρίξουν τον γελοίο ισχυρισμό του εν λόγω “κυρίου”, με κύριο όπλο την φαντασία τους, γιατί οι ισχυρισμοί τους δεν είναι ξεκάθαροι, αλλά βασίζονται στην πιθανολογία, χωρίς καμμία επιστημονική βάση.

Θα γίνει λοιπόν συνέδριο για την γνησιότητα ή μη του δίσκου της Φαιστού, στο Λονδίνο τα τέλη του Οκτωβρίου 2008, που διοργανώνεται από το περιοδικό ΜΙΝΕΡΒΑ (ιδιοκτησία του Εβραίου αρχαιοκάπηλου “ειδικού”), στο οποίο έχει κληθεί κι ο “γνωστός” στην Κρήτη Ιταλός καθηγητής Louis Gobart, ο οποίος στο σχετικό βιβλίο του εκτός απ’ την περιγραφή της ευρέσεως του δίσκου, περιορίζεται καθαρά και μόνον σε πιθανολογίες μεταξύ των οποίων κι η “Ασιατική”! προέλευση του δίσκου! Πιστεύω λοιπόν πως οι εν λόγω “ερευνητές” θα εξετάσουν με τα φτερά της νοσηρής φαντασίας τους, από το Λονδίνο που θα συνεδριάζουν τον δίσκο της Φαιστού, που ευρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης και θα διοχετεύσουν στην συνέχεια το φανταστικό τους δημιούργημα στα ΜΜΕ!

Και για να σοβαρευτούμε και λίγο, ήλθε η ώρα να προστατεύσουμε με όλα τα όπλα που μας παρέχει η σύγχρονη επιστήμη την πολιτιστική μας κληρονομιά και να μην επιτρέψουμε να την αμφισβητούν και να την εκμεταλλεύονται οι ξένοι! Κάποτε πρέπει να ξυπνήσουμε και να προστατεύσουμε ότι μας απέμεινε! Γιατί πολλές φορές δεν πήραμε στα σοβαρά τις διάφορες προκλήσεις (Σκόπια εδώ κι 60 χρόνια) και να τα αποτελέσματα!!!

http://krisseskrites.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: