ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.08

ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΑΡΤΕΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ....Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ


ΣΕ ΘΡΙΛΕΡ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΊ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ.






Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΕΦΘΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΔΟΥΚΑΣ,ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ,ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ).

ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 151 ΨΗΦΟΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ.

Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ.......... ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ...ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΤΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΤΑΡΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ.

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ "ΑΝΤΑΡΤΩΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΘΕΜΑ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΗΘΙΚΗ" ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΑΝ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ .....ΤΕΤΑΡΤΗΣ!!!!!!!!

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ CHAMPIONS LEAGUE.....
ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ........ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ...."ΚΑΛΗ" ΜΠΑΛΑ........ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ "ΜΠΑΛΑΚΙ" ΣΤΟΝ ...ΑΛΛΟΝ;;;;;;!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: