ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.08

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ! ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΡΓΕΙ!!!


ΠΡΟΣ: Κον ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΘΕΩΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΉ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ

Εκλογές “λύτρωσης και όχι παραγραφής” Γιώργος Α. Παπανδρέου.


Εργάτες, αγρότες, φοιτητές, διανοούμενοι, υπάλληλοι, υπερδανεισμένοι, άνεργοι, απολυμμένοι,

όλοι μαζί ενωμένοι, γερά να φύγει η δεξιά!!


Μέσα στην διαθνή κατάρρευση του νεοφιλελευθερισμού, υπολογίζεται ότι 923 εκατομμύρια άνθρωποι “ζουν” κάτω από το όριο της πείνας! (Μα γιατί δεν τρώνε “παντεσπάνι”, Μαρία Αντουανέττα )!!!

Η Μαρία Αντουανέττα, ξόδευε κάθε μήνα 15.000 λίβρες (75.000 ευρώ περίπου), ενώ μεγάλο μέρος του γαλλικού πληθυσμού πέθαινε από την πείνα!!!

Ο Λουδοβίκος επιχείρησε να δραπετεύσει απο το Παρίσι ...


ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΡΓΕΙ!!!

7.000.000 ΄Ελληνες είναι υπερδανεισμένοι. 300.000 σπίτια κατάσχονται από τις τράπεζες της φεουδαρχίας που “άπληστη” ροκανίζει και το τελευταλιο ευρώ του κοσμάκη!!




Η Μαρία Αντουανέττα, ήταν τρομερά σπάταλη, πολύ επιφανειακή, και δεν διατηρούσε καλές σχέσεις με τους πολίτες . Δύο χρόνια αφότου έφτασε στις Βερσαλλίες, ξόδευε κάθε μήνα 15.000 λίβρες (75.000 ευρώ περίπου), ενώ μεγάλο μέρος του γαλλικού πληθυσμού πέθαινε από την πείνα. Αυτό δεν βοηθούσε καθόλου τις σχέσεις της με τον γαλλικό λαό. Άσχετα αν στο Παρίσι πέθαιναν οι άνθρωποι από την πείνα, η μόνη έγνοια της Μαρίας Αντουανέτας ήταν η μόδα, οι κομμώσεις και τα κοσμήματα. Έτσι το βράδυ της 12ης προς 13 Ιουλίου 1789 οι εξεγερμένοι άρχισαν την αναζήτηση όπλων. Όντως, στις 14 του μηνός εισέβαλαν στο Hotel des Invalides και κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα τυφεκιών. Μετά από αυτό, πολλοί από τους πολίτες στράφηκαν στη Βαστίλη. Χιλιάδες οπλισμένοι Παριζιάνοι πολίτες όρμησαν στην Βαστίλη. Περίπου επτά χιλιάδες πολίτες όρμησαν στην Βαστίλη και την γκρέμισαν. Στις 5/10/1789 ένα εξαγριωμένο γυναικείο πλήθος βάδισε στο παλάτι των Βερσαλλιών όπου ζούσε η βασιλική οικογένεια, και επιχείρησαν να σκοτώσουν την βασίλισσα που συσχετιζόταν με τον βασιλικό αυταρχισμό. Ολόκληρη η βασιλική οικογένεια μεταφέρθηκε απο το πλήθος αιχμάλωτη στο Παρίσι, στα ανάκτορα του Τουιλερί. Το επαναστατικό τους κίνημα έδινε μήνυμα σε όλα τα Ευρωπαικά κράτη με παρόμοια καθεστώτα. Μερικοί ισχυροί άντρες όπως ο Μιραμπώ προσπαθούσαν μυστικά να επαναφέρουν τον βασιλιά σάν κυβερνήτη με ένα δημοκρατικό Σύνταγμα, αλλά ο ξαφνικός θάνατος του Μιραμπώ και η κατάπτωση του Λουδοβίκου εξασθένησαν αυτές τις προσπάθειες.

Η Μαρία Αντουανέττα δεχόταν την ταπείνωση να έχει επαναστατικούς στρατιώτες για φύλαξη ακόμα και στο ίδιο της το δωμάτιο, ενώ της αρνήθηκε η παρουσία εξομολόγου. Ο Λουδοβίκος επιχείρησε να δραπετεύσει απο το Παρίσι μεταφέροντας την οικογένεια του στον ασφαλή πύργο του Μοντμεντί, στα ΒΑ Γαλλικά σύνορα ώστε να μπορεί να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις έχοντας την οικογένεια του σε ασφάλεια. Αναγνωρίστηκε όμως την τελευταία στιγμή σε μιά συναλλαγή, όπου ο έμπορος τον αναγνώρισε απο το νόμισμα που του έδωσε και είχε την μορφή του, και επέστρεψαν στην αιχμαλωσία στο Παρίσι Τον Αύγουστο του 1792, ο λαός του Παρισιού που είχε υποψιαστεί προδοτική συμφωνία με τους εχθρούς της Επανάστασης, ήταν εξοργισμένος και η Συμβατική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία στις 21 Σεπτεμβρίου 1792. Ο βασιλιάς και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.



Ο αυριανός πρωθυπουργός κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου, αναφερόμενος στην παραίτηση των δυο εισαγγελέων από την υπόθεση Βατοπεδίου δήλωσε : «Η κυβέρνηση βουλιάζει κάτω από το βάρος των πράξεων της» και κάλεσε την κυβερνητική πλειοψηφία «να αποδεχτεί την σύσταση Εξεταστικών και Προανακριτικών Επιτροπών για κάθε εκκρεμούσα υπόθεση διαφθοράς» και αυτό να αποτελέσει «την τελική της πράξη ώστε να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές λύτρωσης και όχι παραγραφής». Το “πραξικόπημα” της κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη στόχο έχει την συγκάλυψη των απαράδεκτων, αδιαφανών και παράνομων πράξεων κυβερνητικών στελεχών στο σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, που μόνο μέλημα τους είναι η λεηλασία της περιουσίας των Ελλήνων δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Ο νεοφιλλελευθερισμός και τα “δεκανίκι” του καταρρέουν με απίστευτη ταχύτητα, παρά τα πόσκαιρα “υποστηλώματα” . Για τη στήριξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος Κυβερνητικά μέτρα αποδυκνύονται φρούδες ελπίδες δηλ. 28 δις και «λευκή επιταγή» στις τράπεζες, αλλά το Ταμείο κατά της Φτώχειας δεν έχει μοιράσει ούτε ένα ευρώ, ενώ φορτώνουν στους πολίτες 7,5 δις επιπλέον φόρους. Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα που είναι ουσιαστικά «παροχές» προς τις τράπεζες, προσκολλημένη στο ιδεολόγημα, ότι αυτές θα μειώσουν αυτόματα το κόστος δανεισμού για επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Η πολιτική αυτή είναι χαριστική προς τις τράπεζες και επιζήμια για την οικονομία.


Μέσα στην διαθνή κατάρρευση του νεοφιλελευθερισμού, υπολογίζεται ότι 923 εκατομμύρια άνθρωποι “ζουν” κάτω από το όριο της πείνας! Ο υποσιτισμός απειλεί περίπου 850 εκ. ανθρώπων στον πλανήτη και περίπου 40 εκκατομύρια πεθαίνουν κάθε χρόνο από την πείνα. Ο υποσιτισμός δεν είναι μονο η έλλειψη τροφίμων, αλλά και η έλλειψη βασικών θρεπτικών συστατικών που θέτουν άμεσα σε κίνδυνο την υγεία και την ανθρώπινη ζωή. Πιστεύεται ότι 2 δισσεκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από τη χρόνια έλλειψη θρεπτικών ουσιών ενώ το 55% των παιδικών θανάτων στον αναπτυσσόμενο κόσμο, οφείλεται στη διατροφή με χαμηλής θρεπτική αξία (Μα γιατί δεν τρώνε “παντεσπάνι” που έλεγε και η Μαρία Αντουαννέττα!!).



Καταρρέουν με απίστευτη ταχύτητα τα νεοφιλελεύθερα ετοιμόρροπα!!
Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα!! ΄Εκδηλη η αγάπη του λαού και ιδίως της νέας γενιάς, προς το πρόσωπο του Γ. Α. Παπανδρέου. Το 52,4% προτιμά στις επόμενες εκλογές αυτοδύναμη κυβέρνηση Πασοκ που προηγείται με 5,5%. Και λεβεντογέννα Κρήτη ψήφισε Πασοκ!! Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας στο Ηράκλειο, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι η ίδια που παράγει, διακινεί και συγκαλύπτει τα σκάνδαλα και «αντί να αναλαμβάνει τις ευθύνες της προσπαθεί να κρύψει την ανευθυνότητα της κάτω από το χαλί» της διεθνούς κρίσης. Πρότεινε μια νέα Κοινωνική και Πολιτική Συμφωνία, μεταξύ όλων των κοινωνικών εταίρων, που θα στηρίζει το εισόδημα και θα επενδύει στο μέλλον.
Οι δημοσκοπήσεις (αρχίζουν και καταρρέουν και οι "δημοσκόποι") δείχνουν ήδη σταθερότατο ισχυρότατο σαρωτικό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, όπως είχαμε προαναγγείλει, και συντριπτική υπεροχή της ηγετικής ικανότητας ως Πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου κάτι που έχει πρό πολλού σταθεροποιηθεί, με ανοδική συνεχώς τάση, και οδηγεί με βεβαιότητα σε ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά από μια σαρωτική ΝΙΚΗ του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές (που ίσως και να μη χρειαστούν αν οι κυβερνώντες φύγουν νύχτα σαν τους χουντικούς).
Το λαικό ποτάμι είναι ορμητικότατο και δεν γυρίζει πίσω!!!
Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα!!!"

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας