ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.08

ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ



ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ

Ο Στέλιος Καζαντζίδης γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1931 στη Νέα Ιωνία, στην οδό Αλαείας 33. Ο πατέρας του ήταν ποντιακής καταγωγής και η μητέρα του προσφυγοπούλα από τα μέρη της Τουρκίας. Από μικρό παιδί αναγκάζεται να βγει στην βιοπάλη. Μένει ορφανός από πατέρα σε ηλικία 14 ετών. Δουλεύει σκληρά,.......Η συνέχεια εδώhttp://citypress-gr.blogspot.com/2008/10/blog-post_6665.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ Μ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΕΛΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΙΧΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ,ΕΖΗΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Σ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ,ΗΤΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΓΕΝΙΔΕΣ,ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ "ΤΡΑΝΑ ΚΑΚΑΛΑ" ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ....