ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.08

Ψάρια με .... μολύβια!

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ "ΝΟΗΜΑ"!!!!!! Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ.... Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ........

Αγαπητοί φίλοι,
"Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη τρείς και την κακή του μέρα" λέει ο απλός λαός μας. Η ιστορία που προώθησε ο φίλος μας Διονύσιος είναι πολύ ενδιαφέρουσα και επειδή διαβάζοντας την με έπιασε μια ... κρίση παροιμιών, θυμήθηκα και την άλλη που λέει : "Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται" γιατί ο κλέφτης όσο κι αν θεωρεί τον εαυτόν του πιο έξυπνο από τους άλλους αργά ή γρήγορα πιάνεται στα πράσα αφού .... "Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη".
Δυστυχώς όμως δεν είναι μόνο οι ταβερνιάρηδες και οι χαμηλές κοινωνικές τάξεις που επιδίδονται σε τέτοιου είδους χαμέρπειες. Υπάρχουν γύρω μας πολλοί απαταιωνίσκοι με άσπρο γιακά και γραβάτα, με περγαμηνές και διπλώματα που το παίζουν "διανοούμενοι" και δοθείσης της ευκαιρίας το θεωρούν εξυπνάδα τους και μαγκιά τους, υπεροχή του IQ τους, να εξαπατήσουν τους συνανθρώπους τους και να καταχρασθούν την φιλία και την εμπιστοσύνη με την οποία τους περιβάλλουν και τους τιμούν οι συνάνθρωποί τους. Και αυτό γιατί ΄δυστυχώς, παρ'όλες τις γνώσεις και τα τάλαντά τους δεν έχουν καταλάβει ότι η απάτη μετατρέπει τους ανθρώπους σε ανθρωπάρια.
Και επειδή θα σκάσω αν δεν πώ ακόμη μιά ... παροιμία, "η Τιμή τιμή δεν έχει και χαράς τον που την έχει" πράγμα που όλοι μας γενικά οφείλουμε να έχουμε συνεχώς κατά νούν, του υπογράφοντος μη εξαιρουμένου. Και τώρα σας αφήνω να απολαύσετε με την ησυχία σας την παρακάτω ιστοριούλα μας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ακομινάτος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ
From: Christos Anagnostopoulos

Όχι μόνο "βαπορίσια" ... αλλά καί ""μολυβίσια"" ...!!!!!

"Τέλος Αυγούστου διακοπές οικογενειακές με φίλους του σε παραθαλάσσιο γνωστο θέρετρο. Σε κλασική ψαραταβέρνα παραγγελία για γεύμα και συν τοις άλλοις τρία -3- Kgr περίπου ψάρια από αυτά που ονομάζουμε πρώτα.
Ζυγισμα μπροστά μας. Κάποιος από την παρέα πηγαίνει προς την τουαλέτα, περνώντας δίπλα από την κουζίνα, όταν ακούει από ένα χώρο της κουζίνας που προφανώς ετοίμαζαν τα ψάρια τη φράση : "έχε το νου σου στην αλβανίδα μην ξεχάσει να βγάλει τα μολύβια από τα ψάρια". Με τρόπο υποψιασμένος ο φίλος στείνει μάτι και αυτί και τι διαπιστώνει. Από το στόμα κάθε ψαριού να βγάζει
η αλβανίδα τεμάχια μετάλλου, που ύστερα διαπιστώσαμε οτι ήταν μόλυβδος ( μέταλλο ) μεγέθους από 6-12 cm σε σχήμα στυλού και βάρους, εκ των υστέρων διαπισωμένο και αυτό περίπου 650 gr. Ο φίλος υποψιασμένος και αρκετά τσαμπουκαλής, μπαίνει στην κουζίνα αρπάζει τα ψάρια και τα μολυβια και έρχεται στο τραπέζι μας. ΧΑΜΟΣ στην ταβέρνα. Το αφεντικό να ψελίζει διάφορα παλαβά. Το προσωπικό να κοιτάζει σα χαμένο. Μαζεύτηκαν και από τα διπλανά τραπέζια. Ανοίγουμε ένα ακαθάριστο ψάρι, ανοίγουμε και δεύτερο και στο τέλος όλα τα ακαθάριστα και διαπιστώνουμε πως σε ΟΛΑ υπήρχαν αυτοί οι μικροκύλινδροι με το μολύβι.
Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ Η ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ .
κάντε τους υπολογισμούς σας.
Τιμή ψαριών 60 e ανα κιλό. Βάρος μολύβδου 650 gr. ΄Αρα βάρος καθαρό 2450 gr. Πολλοί από τις άλλες παρέες που είχαν παραγγείλει ψάρια τα είχαν φάει και περίμεναν το λογαριασμό κάνουν το μαγαζι souper καλοκαιρινό. Η δική μας η παρέα δεν έδωσε συνέχεια, δικαστική κλπ. Περί πληρωμής βεβαίως, ούτε λόγος.
Και επειδή τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, τις επόμενες 6 ημέρες που καθήσαμε στην περιοχή στη συγκεκριμένη ταβέρνα δεν καθησε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ πελάτης, με
αποτέλεσμανα κλείσει και στις υπόλοιπες οι πελάτες ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ τα ψάρια να ζυγίζονται και να καθαρίζονται μπροστά τους. Και κάποιο πουλάκι μας έλεγε πως τα μολύβια ήταν σχεδόν κανόνας στην περιοχή. ΑΛΗΘΕΙΑ. Σε πόσα μέρη της Ελλάδας δεν θα κάνουν την ίδια ή παρόμοιες απατεωνιές και θα χιλιοκλέβουν τον κόσμο;

9 Οκτώβριος 2008 3:21 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: