ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.11.08

Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ

Αντίμαχος

Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. κος Τραγάκης σήμερα στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο των δημοσιογράφων Χασοπόπουλου & Αναγνωστάκη δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι… «δεν έχει προκύψει έως τώρα ευθύνη πολιτικού προσώπου και μάλιστα Υπουργού στην “υπόθεση” του Βατοπεδίου»

Οι πολιτευτές του κυβερνώντος κόμματος είναι γεγονός ότι τηρούν την ίδια γραμμή εκτός εξαιρέσεων κάποιων που τους «ξέφυγε» το αυτονόητο και το πασιφανές του σκανδάλου Βατοπέδιο και κατόπιν των άνωθεν «χειραγωγήσεων» τους διασκέδαζαν αυτές ούτως ώστε να καταστούν «εντός κομματικής γραμμής» .


Το τραγικό της δήλωσης Τραγάκη όμως είναι ότι το «σκάνδαλο» το βάφτισε «υπόθεση». Η ίδια η απαξίωση του θεσμού της εξεταστικής επιτροπής δια στόματος Τραγάκη.


«Υπόθεση» ήταν επί της ανακήρυξης διά στόματος Πρωθυπουργού της σύστασης της Εξεταστικής Επιτροπής μετά χιλίων βασάνων και κόπων.


Μετά από τόσες αποκαλύψεις δημοσιογράφων αλλά και μαρτύρων που παρέλασαν από την Εξεταστική Επιτροπή και έδωσαν το στίγμα της αποφράδας και ανίερης αυτής «υπόθεσης» , ο ανάδοχος κος Τραγάκης προς χάρην του «μυστηρίου» έπρεπε να «βάπτιζε» το «νεοφώτιστο» με την σωστή του ορολογία έστω και για προσχηματικούς λόγους.



Οι πολιτικάντικες υπεκφυγές των γεγονότων του ΣΚΑΝΔΆΛΟΥ Βατοπεδίου από τον Γραμματέα της Κ.Ο της Ν.Δ. χαρακτηρίζουν άμεσα την πολιτική διάθεση του για την «αποκάλυψη» και το «άπλετο φως» που είναι και οι αγαπημένες «ορολογίες» αυτής της κυβέρνησης και των στελεχών της.



Ο κος Τραγάκης και οι όμοιοι του κομματικώς συνιδεολόγοι και συνάδελφοι, αλλά και το ίδιο το κέντρο εξουσίας της κυβέρνησης εξακολουθητικά και αμετανόητα στρουθοκαμηλίζουν.


Είναι τουλάχιστον γελοίο να εμμένουν στην ίδια αυτοκαταστροφική «γραμμή» που μόνον έχει παραλεχθεί και αναπαραχθεί χωρίς απτά αποτελέσματα αλλά και ουσιώδη διάθεση για τον παραγκωνισμό της διαφθοράς και τον εξαγνισμό του κράτους από τέτοια φαινόμενα και επίορκους λειτουργούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: