ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.11.08

Α ΦΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗΣ ΑΥΘΑIΡΕΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ


Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Αθηναίων στο αίτημα των δημοτών της πόλης για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και την αντιμετώπιση φαινομένων παράνομης εγκατάστασης κεραιών κινητής τηλεφωνίας στις γειτονιές της Αθήνας.

Μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη, ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη φάση της επιχείρησης αποξήλωσης 25 αυθαίρετων κεραιών κινητής τηλεφωνίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, κατόπιν τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων, και υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας κ. Νίκου Αβραμίδη.

Τα συνεργεία της Πολεοδομίας του Δήμου Αθηναίων προχώρησαν από τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα, στην αποξήλωση των τελευταίων έξι παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, τα συνεργεία της Πολεοδομίας αποξήλωσαν τρεις αυθαίρετες κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Άγιο Ελευθέριο, και σε πολυκατοικίες στις οδούς Ταϊνάδος 49 και Κοκκίνου 9.

Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, η επιχείρηση συνεχίστηκε στις οδούς Αμφικράτους 27 και Κυπριανού 28, όπου κεραίες κινητής τηλεφωνίας ήταν παράνομα εγκαταστημένες σε δώματα πολυκατοικιών.

Η επιχείρηση του Δήμου Αθηναίων ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με την αποξήλωση άλλης μίας αυθαίρετης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Στρ. Δαγκλή 28.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας του Δήμου Αθηναίων κ. Νίκος Αβραμίδης, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Ολοκληρώσαμε σήμερα την πρώτη φάση της επιχείρησης αποξήλωσης αυθαίρετων κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Με εντολή του Δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη και με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχουμε προχωρήσει μέχρι στιγμής στην αποξήλωση 25 αυθαίρετων κεραιών κινητής τηλεφωνίας, κατόπιν τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων. Μέλημά μας είναι η προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, όπου αυτή βλάπτεται.

Η δεύτερη φάση της επιχείρησης θα συνεχιστεί από τις αρχές του νέου έτους

http://www.athinapoli.gr/athens/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια: