ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.11.08

Οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα κύριο θέμα του "TIME"!



Το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, ενώ θα έπρεπε να απασχολεί τους απανταχού υπεύθυνους, απασχόλησε τους δημοσιογράφους του περιοδικού TIME. Σε εκτενές ρεπορτάζ του γίνεται – μεταξύ άλλων – αναφορά στους παράνομους μετανάστες από την Ασία και την Μέση Ανατολή, που χρησιμοποιούν τα ελληνικά νησιά, όπως την Μυτιλήνη, ως «γέφυρα προς την Ευρώπη». Ζώντας την εμπειρία μιας νυχτερινής περιπολίας της ελληνικής ακτοφυλακής, κατά την οποία συνελήφθησαν 10 λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν, ο δημοσιογράφος, Τζεφ Ισραέλι περιγράφει το ανθρώπινο δράμα, αλλά και την μεγάλη πρόκληση, που αποτελεί για την Ελλάδα η αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου.
διαβάστε την συνέχεια
εδώ

και το ρεπορτάζ του TIME μπορείτε να το δείτε εδώ

** Το Losing Control είναι ο χαρακτηρισμός που δίνεται στο άρθρο για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην Ελλάδα με την παράνομη μετανάστευση...


Greek Alert

Δεν υπάρχουν σχόλια: