ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.08

Νέο επεισόδιο παρενόχλησης από τουρκικό πολεμικό σκάφος στην Κύπρο



Νέο επεισόδιο παρενόχλησης ερευνητικού σκάφους που έκανε έρευνες επισήμανσης κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην αποκλειστική ζώνη οικονομικής εκμετάλλευσης της Κύπρου σημειώθηκε σήμερα από τουρκικό πολεμικό πλοίο.


Το τουρκικό σκάφος προσέγγισε το νορβηγικό συμφερόντων ερευνητικό πλοίο που διεξάγει έρευνες για λογαριασμό της Κύπρου και το διέταξε να απομακρυνθεί με το αιτιολογητικό ότι η περιοχή ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα. Οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται.


Το νέο επεισόδιο -συνέχεια άλλου επεισοδίου στις 13 Νοεμβρίου, που καταγγέλθηκε στα Ηνωμένα Έθνη- σημειώθηκε ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε απόψε το ΡΙΚ, προέβη σε διαβήματα προς την Άγκυρα, μετά τις καταγγελίες της Κύπρου. Η Άγκυρα όχι μόνο δεν δέχθηκε τα διαβήματα, αλλά με κυβερνητική δήλωση υποστήριξε ότι η περιοχή στην οποία διεξάγονται οι έρευνες είναι τουρκική και προχώρησε να τις χαρακτηρίσει τυχοδιωκτικές εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: