ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.11.08

Κατά Σκοπίων, μετωπική αντεπίθεση.

Γράφει ο/η athinapoli
25.11.08

Η περιβόητη Ενδιάμεση συμφωνία υπήρξε λεόντειος υπέρ Σκοπίων και ετεροβαρής εις βάρος μας. Την υφήρπασε ο Χόλμπρουκ, από τον βαρέως ασθενούντα τότε πρωθυπουργό. Τις λεπτομέρειες περιγράφει ο αμερικάνος με ένα μείγμα φλέγματος και κυνισμού σε βιβλίο του.

papathemelis.blogspot.com

Σκοπός η εντός επταετίας διευθέτηση του ονόματος. Η πρώτη παρήλθε άπρακτη. Τελειώνει και η δεύτερη. Ευτράπελον, πρωτοφανές στα διεθνή χρονικά, στο κείμενό της αποσιωπώνται τα ονόματα των συμβληθεισών χωρών! Τα Σκόπια την αξιοποίησαν εδραιώνοντας τον σφετερισμό και τη διαστρέβλωση της ελληνικής ιστορίας και κλιμάκωσαν τον αλυτρωτισμό τους. Εμείς αφεθήκαμε να κατρακυλήσουμε στο ναδίρ των απαιτήσεων και εκτοξευθήκαμε στο ζενίθ των υποχωρήσεων.

Ο Μακεδονικός, αλλά και σύμπας ο Ελληνισμός της Διασποράς αντιστάθηκαν από εποχής Μητσοτάκη και ως τώρα, στους πειρασμούς του μικροελλαδικού ενδοτισμού: Στις «σύνθετες», τις «διπλές» και τα λοφία τους.

Οι ανά τον κόσμον ελληνικής καταγωγής κοινοβουλευτικοί υπήρξαν προχθές αποδέκτες μηνύματος του Προέδρου της Βουλής με οδηγίες του ΥΠΕΞ. Τους καλεί να εργασθούν «για την υιοθέτηση οριστικής ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό του όρου Μακεδονία». Λάθος μήνυμα, αφού με αυτόν τον τρόπο χαρίζουμε εμείς στους σκοπιανούς το Μακεδονία και επομένως απελευθερώνονται να επικεντρωθούν στα υπόλοιπα. Και λάθος αποδέκτες, αφού οι συγκεκριμένοι αγωνίζονται ανένδοτοι ενώπιον των κυβερνήσεων και της κοινής γνώμης των χωρών τους από το ’92 για «ονομασία χωρίς το Μακεδονία, ή παράγωγά του».

Τα Σκόπια έχουν προ πολλού καταστήσει την «Ενδιάμεση» κουρελόχαρτο, ποδοπατώντας την ασύδοτα. Εμείς ηλιθίως, αλληθωρίζοντες 13 χρόνια, ούτε καταγγείλαμε, ούτε λάβαμε αντίμετρα. Ώσπου αντί να τους πάμε εμείς στη Χάγη, μας πηγαίνουν αυτοί!

Ας μας αφυπνίσει η προσφυγή τους. Ως εδώ και μη παρέκει! Ώρα να αλλάξουμε στρατηγική και τακτική:

α) Καταγγελία της Ενδιάμεσης. Καθαρά πράμματα. Μια και έξω εξαφάνιση της νομικής βάσης της σκοπιανής προσφυγής.

β) Αντεπίθεση μετωπική εφ’ όλης της ύλης. Διεθνής εκστρατεία ενημέρωσης. Χρησιμοποίηση της πλούσιας τεκμηρίωσης για αλυτρωτισμό, ακατάσχετο μακεδονισμό, βουνό από ιταμές παραβιάσεις. Το προτεκτοράτο δεσμεύτηκε (άρθρο 7) «να απαγορεύσει εχθρικές ενέργειες, ή προπαγάνδα από κρατικά ελεγχόμενες υπηρεσίες και να αποθαρρύνει από ιδιωτικές οντότητες να υποδαυλίσουν βία, μίσος, εχθρότητα κατά της Ελλάδος».

Έπραξε και πράττει το αντίθετο. Παραβιάζει ταυτόχρονα την ευρωενωσιακή νομιμότητα, δημοκρατικές αρχές, ανθρώπινα δικαιώματα, καλή γειτονία. Και αναπαράγει μακεδονισμό και αλυτρωτισμό.

Η αντεπίθεση οφείλει να είναι καταιγιστική. Η άθλια συμπεριφορά των Σκοπίων πρέπει να τους επισύρει δυσβάστακτο κόστος. Τα καλοπιάσματα μετρήθηκαν ως αδυναμία.

γ) Άμεση ανάκληση της πρότασης για σύνθετη. Η απερχόμενη αμερικανική Διοίκηση, είναι πίσω από όλες τις μεθοδεύσεις Γκρουέφσκυ. Σίγουρα και από την τελευταία την οποία επιβεβαιώνει με τη χλωμή «διάψευσή» της. Αξίζει ένα ελληνικό μάθημα.

Η επανάληψη των διαπραγματεύσεων είναι νοητή μόνον από μηδενική βάση, χωρίς δηλαδή το Μακεδονία ή παράγωγο.

Διαρρέει πρόθεση ΥΠΕΞ για «ανταίτηση» (άρθρο 80 Καν. ΔΔ). Μεσοβέζικη επιλογή που μπορεί να αγάγει σε απόρριψη της προσφυγής, αλλά θα διαιωνίζει το καρκίνωμα της Ενδιάμεσης.

Καιρός του ποιήσαι!

Στέλιος Παπαθεμελής (21/11/2008)


http://www.athinapoli.gr/athens/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια: