ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.11.08

Διαγωνισμός Εκπαιδευτικών-Αντιδράστε

ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ

Μέχρι χθες το ΥΠΕΠΘ και το ΑΣΕΠ νόμιζαν ότι ήταν οι γάτες που προσπαθούσαν να πιάσουν το ποντίκι σε μια γωνία και να το κατασπαράξουν. Τυράκια από εδώ, τυράκια από εκεί…Μόνο που η αντίδραση του κόσμου της αδιοριστίας απέδειξε πως οι ρόλοι δεν είναι έτσι ακριβώς.

Μετά τη χθεσινή διαμαρτυρία και τη συνάντηση με τον κ. Βέη μας είπαν ότι θα ανακοινώσουν ημερομηνία Παρασκευή ή Δευτέρα…τι άλλαξε και η ημερομηνία ανακοινώνεται από Τετάρτη; Από χθες λύθηκαν ως δια μαγείας όλα τα οργανωτικά προβλήματα.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

Ξέρουμε καλά ότι κάποιος φοβήθηκε τις αυριανές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα. Είναι αυτός που με περιττό θράσος μείωσε τους διορισμούς στο ελάχιστο, είναι αυτός που νομιμοποίησε τη μαύρη εργασία ορίζοντας το ασυμβίβαστο για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς, είναι αυτός που αφήνει άνεργους χιλιάδες εκπαιδευτικούς κάθε ηλικίας και καταδικάζει τα δημόσια σχολειά στην παρακμή, είναι αυτός που με κάθε τρόπο θέλει αποτυχόντες στο διαγωνισμό για να μετατοπίσει στους υποψηφίους την ευθύνη της αδιοριστίας. Είναι αυτός που χρησιμοποιεί τις υποτιθέμενες ανεξάρτητες αρχές ως πιστούς δούλους.

ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.

ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΤΕ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΕ

Συνάδελφοι, ο αγώνας αυτή τη στιγμή είναι αναγκαίος όσο ποτέ.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ, 10.30π.μ. προσυγκέντρωση στο σταθμό Νερατζιώτισσα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 10.30π.μ., προσυγκέντρωση στα ΚΤΕΛ ΑΘΗΝΩΝ, απέναντι Ν.Σ. Σταθμό

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 10.30π.μ., προσυγκέντρωση στην πλ. Κορνάρου

ΧΑΝΙΑ, 1.00μ.μ. στη ΄β δευτεροβάθμια Χανίων

Γιάννενα, 10.30π.μ., Φ. Τζαβέλλα & Σταδίου 12

Δεν υπάρχουν σχόλια: