ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.11.08

ΟΙ κ.κ Διον. & Δημ. ΠΕΛΕΚΗΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚ ….. ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ;;;



Διονύσιος και Δημήτριος Πελέκης>Δεν έχουμε καμία σχέση με Πάπιστα, Κοιρανίδη και Vodafone








σήμερα 23-11-08 και κατόπιν του δημοσιεύματος της νέας εφημερίδας realnews..... αξίζει να αντιστοιχίσουμε.


ΑΠΟΤΥΠΩΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

"...Περαιτέρω, η δημοσίευση της φωτογραφίας του δικηγόρου Δημητρίου Πελέκη και ο ισχυρισμός ότι έλαβε ποσό 752.000 ευρώ ως έξοδα συμβολαίων, πέρα από τη δικηγορική αμοιβή που κατατέθηκε στον αρμόδιο δικηγορικό σύλλογο είναι ψευδής, συκοφαντικός και δόλιος.Έχουν κατατεθεί σχετικές αγωγές και μηνύσεις, ενώ κατά την εξέτασή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, κατατέθηκαν όλα τα παραστατικά, που απεδείκνυαν το ψευδές, αναληθές και άηθες του σχετικού ισχυρισμού σε σημείο, που προκάλεσε εντύπωση σε μέλη της Επιτροπής, το μέγεθος της ψευδολογίας για τα δήθεν «μαύρα ποσά» που είχε εισπράξει."...............

"Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η ανάρτηση του κειμένου είναι παράνομη και εκβιαστική και συνιστά σωρεία ποινικών διατάξεων σε βαθμό κακουργήματος. Τα συγκεκριμένα κείμενα αναπαράγονται με αποτέλεσμα το πλέον διαστροφικό ψεύδος να μεταβάλλεται σε είδηση και γεγονός.Σας καλούμε να αποσύρετε αμέσως το σχετικό κείμενο, τουλάχιστον καθ’ όσον μας αφορά, καθώς και τις φωτογραφίες των Δημητρίου Πελέκη...."

ΑΠΟΤΥΠΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ REAL NEWS

"Τα εμβάσματα Εφραίμ και ποιοι τα... πελέκησαν" ....ως ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ!!!!
Και συνεχίζει................
"Το πρώτο έμβασμα με ημερομηνία Δευτέρα 26 Μαρτίου 2007 αφορούσε έμβασμα 300.000 ευρώ, το δεύτερο με ημερομηνία Δευτέρα 21 Μαιου 2007 μεταφορά επίσης 300.000 ευρώ και το τρίτο με ηημερομηνία Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007 μεταφορά 152.990 ευρώ Το συνολικό ποσο που προκύπτει είναι 752.990 ευρώ. Τα τηλεμοιοτυπικά μηνύματα τα υπογράφει ο ταμίας της μονής Βατοπεδίου Αναστάσιος.
Σε καμία εντολή μεταφοράς χρημάτων δεν αναγράφει την αιτιολογία. Αν δηλαδή προορίζονται για δικηγορικές αμοιβές ,για συμβολαιογραφικά έξοδα ή για πληρωμή άλλων εκρεμοτήτων.
Υπάρχει μόνον η παράκληση από τον μοναχό Αναστάσιο ,στο ένα από τα τρία εμβάσματα προς την κυρία Όλγα και στα άλλα δύο προς την κυρία Ελένη , να γίνουν αναλήψεις των αντιστοίχων ποσών και να κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό του κ. Δ. Πελάκη στην ίδια τράπεζα. Ο δικηγόροες πάντως δεν κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή της βουλής εξουσιοδότηση από την Μονή Βατοπεδίου για την διαχείρηση αυτών των χρημάτων παρότι το μοναστήρι ειναι ΝΠΔΔ."

Σημείωση:τα παραστατικά των εμβασμάτων δημοσιεύθηκαν στο εν εν λόγο άρθρο.

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΩΝ…….. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ «ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ»….

  1. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΕΛΕΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ REAL NEWS και θα απαιτήσει να «κατέβει» η Φώτο του κυρίου Δ. Πελέκη από την δημοσίευση;;
  2. Ποια παραστατικά είναι κατατεθειμένα στην εξεταστική επιτροπή «που αποδεικνύουν την αλήθεια» κατά τον ισχυρισμό του κυρίου Πελέκη στην «πρόσκληση» του στο Κουρδιστό Πορτοκάλι;…..Μάλλον θα κάνει μήνυση στην real News o κύριος Πελέκης γιατί ο ισχυρισμός της εφημερίδας είναι αντίθετος και "αδειάζει".... τους ισχυρισμούς Πελέκη.
  3. Και το δημοσίευμα στην REAL …. Έχει χαρακτήρα εκβιασμού;;;;

ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΟΥ............"ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΟΣ"....ΚΡΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: