ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.12.08

"ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ"


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Διαταραγμένα μυαλά

καλούν στην ισοπέδωση

Το κείμενο που ακολουθεί, αναρτήθηκε στο Indymedia και προδίδει την πλήρη εγκεφαλική αταραξία (μηδενική εγκεφαλική λειτουργία) του συγγραφέα του. Δεν θα το σχολιάσω, και αφήνω στους αναγνώστες του ιστολογίου να σκεφθούν τα επερχόμενα αλλά και τα μέχρι τώρα διαδραματιζόμενα.
Η προτροπή σε ενέργειες υπερβατικές του μέχρι τώρα μηδενιστικού μηνύματος για την παραγωγή πολιτικού λόγου και η βεβαιότητα πως η καταστροφή μπορεί να συνεργαστεί με την δημιουργία καταδεικνύουν την μηδενική μελέτη της ιστορίας και των τραγικών γεγονότων που συναντάμε σε αυτήν οποτεδήποτε υπήρξαν παρόμοιες "λογικές".
Σκεφθείτε το κείμενο που ακολουθεί και σκεφθείτε τι πραγματικά συνέβη και που πραγματικά αποσκοπούν οι άνθρωποι που βγήκαν από τις σκιές και τα σκοτάδια. Η επίθεση κατά της πολιτείας, του πολιτεύματος και των πολιτών είναι εν εξελίξει και απλά βρισκόμαστε μπροστά σε μία αναδίπλωση και ανασύνταξη πριν την επανάληψη των γεγονότων που ντρόπιασαν την πατρίδα μας παγκοσμίως.
Ακολουθεί το κείμενο του Indymedia:

"Μια νέα μέρα χαράζει. Ο καπιταλισμός θα πέσει μέσα από τη συνεργασία του καταστροφικού και του δημιουργικού
Στις εσχατιές της ετερονομίας η σύγχρονη καπιταλιστική πραγματικότητα ακρωτηριάζει το δημιουργικό φαντασιακό συμπαρασύροντας μαζί της την πιο οργισμένη της άρνηση. Tο πλέον ανατρεπτικό στοιχείο, κάτω από την αδήριτη ισχύ ενός άναρθρου θεσμισμένου, εσωτερικεύει το μεταμοντέρνο φετιχοποιώντας το κενό. Σε μια επιδερμική επίγνωση του θανάτου που αδυνατεί να μετουσιωθεί σε λόγο, η δημιουργική διάσταση του κοινωνικού εξαντλείται στο λογοπαίγνιο.
Tα τελευταία γεγονότα γέννησαν ελπίδες και όνειρα. Οι συγκυρίες όμως απαιτούν να επιταχύνουμε τη διέλευση του εφηβικού σταδίου προς μια "πρόωρη ενηλικίωση" ικανή να υπερβεί το συμβολισμό, να συλλάβει το σημαινόμενο και να θέσει τους αντισυστημικούς της στόχους. Στόχους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους, αμέσους και απώτερους των οποίων η επίτευξη θα κριθεί στην αξιοποίηση της δυνατότητας σύνθεσης και συστράτευσης όλωv των καταπιεσμένων κοινωνικών τάσεων. Από το μισθωτό εργαζόμενο μέχρι τον περιθωριοποιημένο απόκληρο, από τον ταλαίπωρο ηλικιωμένο μέχρι τον αγριεμένο νεολαίο. Η πολιτική της ανατροπής πρέπει να γίνει η ανατροπή της πολιτικής της ετερονομίας. Να γίνει πολιτική της αυτονομίας, της δημιουργίας, της χαράς και της σύνθεσης. Προς το παρόν ετεροκαθοριζόμαστε μονοσήμαντα από το θεσμισμένο εξαντλώντας το όποιο αυτεξούσιο στο μηδενισμό. Τα Χριστούγεννα ήρθαν και η εξέγερση πάγωσε. Τις τράπεζες τις κάψαμε αλλά φως δεν είδαμε. Κατατμηστήκαμε σε 3 κέντρα αγώνα, διαιρεμένοι κάτω από τη σκέπη των ιδεολογικών μας αυτισμών με το καθεστώς να βασιλεύει.
Κρίνω πως θέλει δουλειά. Αυτό δεν πρέπει να σβήσει. Η καταστροφή των κατασταλτικών, οικονομικών και πολεοδομικών δομών πρέπει να συνοδευτεί από μια δημιουργική-θετική πολιτική πρακτική. Το αμεσοδημοκρατικό να διευρυνθεί. Η παράδοση να διαρραγεί. Να γαμήσουμε τους Χριστούς και τις Παναγίες και κάθε υπερβατικό μόρφωμα μέσα από τη θέαση του ατομικού και κοινωνικού Απύθμενου.
Μια νέα μέρα χαράζει. Ο καπιταλισμός θα πέσει μέσα από τη συνεργασία του καταστροφικού και του δημιουργικού. Μπορούμε."

Μετά από όλα αυτά, τα σχόλια δικά σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: