ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.12.08

ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ¨ΣΚΟΠΩΝ¨

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Αξιότιμοι,ες Κύριοι και Κυρίες,



Με την κατάπτυστη απαντητική επιστολή, που έλαβα την 19/12/2008 από την ¨Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα¨ και ιδιαίτερα εκ της υποκειμενικότατης συνταξάσης την επιστολή αυτήν, της ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ, δικηγόρου-Νομικής Ελέγκτριας, κ. Μαρίας ΑΛΙΚΑΚΟΥ, δικαιώθηκε, επικυρώθηκε η δήλωση της διαπρεπούς και αξιοσέβαστης δικηγόρου, κας Χρύσας ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΥ. Η κ. Χρύσα ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΥ, στις αρχές περίπου του παρόντος μήνα, στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, με τον τίτλο ¨ΣΗΜΕΡΑ¨ του κ. ΄Ακη ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, δήλωσε και χωρίς μάλλον να θελήσει να δώσει μεγαλύτερη έκταση και να εκθέσει περισσότερο για το βρώμικο έργο της την συγκεκριμένη αρχή, δήλωσε λοιπόν ότι η Αρχή Προστασίας Δεδομένωνβ Προσωπικού Χραρακτήρα "δεν κάνει τίποτε".
Η συγκεκριμένη αρχή όμως, ως αποδεικνύεται, όχι μόνο δεν κάνει τίποτε, αλλά εργάζεται ως συνήγορος υπεράσπισης των εισπρακτικών εταιρειών και όχι μόνο - και ιδιαίτερα η κ. Μαρία ΑΛΙΚΑΚΟΥ - προκειμένου με την στάση της να τους προσφέρει προστασία και κάλυψη στο βρώμικο έργο τους.
Συγκεκριμένα λοιπόν, η ΠΕΡΙΦΗΜΗ δικηγόρος, και Νομική Ελέγκτρια της "Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα", κ. Μαρία ΑΛΙΚΑΚΟΥ, αποστέλλουσα προς εμέ, μετά κόπων και βασάνων και μετά από αλεπάλληλες νόμιμες πιέσεις μου, λόγω αδιαφορίας την οποία σκοπίμως επεδείκνυε, το υπ' αριθμόν πρωτ. : Γ/ΕΞ/4894-1/05-12-2008 έγγραφο της - το οποίο σας επισυνάπτω στο παρών (φ. 02) - και εις απάντηση των υπ' αριθμόν πρωτ. : 3426/3.7.2008 και 4894/25.9.2008 καταγγελιών μου, περί της "δράσης" της εισπρακτικής εταιρείας "EUROPE MATRIX" σχετικά με την αποκόμιση και χρήση παρανόμως των προσωπικών μου δεδομένων - χωρίς να ερωτηθώ και να συναινέσω εγγράφως ως ορίζει ο νόμος - εκ της τράπεζας,

EFG EUROBANK ERGASIAS, και της παράνομης δράσης της καταγγελλόμενης δικηγόρου, κ. Ευαγγελίας ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, εκπροσωπούσας παρανόμως την συγκεκριμένη εισπρακτική εταιρεία, με σκοπό την είσπραξη τυχών οφειλών από πολίτες. Μετά λοιπόν τις νόμιμες πιέσεις που ασκήθηκα υπ' εμού - ο Συνήγορος του Καταναλωτή πήρε θέση άμεσα και συντομότατα - έσπευσε λοιπόν η κ. Μαρία ΑΛΙΚΑΚΟΥ και με πάθος, με μένος και σκοπιμότητες, με την απαντητική επιστολή της επί των καταγγελιών μου δικαίωνε την παρανομούσα εισπρακτική εταιρεία αγνοούσα ηθελημένα :

1. Αγνοούσα σκοπίμως και εναντιούμενη στο με ημερομηνία 25/05/08 Δελτίο Τύπου του ΔΣΑ, και με το οποίο αποδίδεται ο χαρακτηρισμός στις εισπρακτικές εταιρείες ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ και καλεί τους πολίτες, οφειλέτες και καταναλωτές να καταθέσουν σχετικές καταγγελίες.

2. Αγνοούσα σκοπίμως και αναντιούμενη στο με ημερομηνία 26/05/08 Δελτίο Τύπου του ΔΣΑ και με το οποίο ο ΔΣΑ σπεύδει να καταθέσει εγκλήσεις κατά των νομίμων εκπροσώπων των εταιρειών αυτών.

3. Αγνοούσα σκοπίμως και αναντιούμενη στο Δελτίο Τύπου, της 1/11/2007, του ¨Συνήγορου του Καταναλωτή¨ και ο οποίος στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου κάνει λόγο περί : α) Οι εταιρείες είσπραξης χρεών δεν είναι δικηγορικές, αλλά κατ' ουσίαν κερδοσκοπικές, εμπορικές εταιρείες, οι δε μέθοδοι είσπραξης και εκτέλεσης που ακολουθούν συνεπάγεται την υπέρβαση των ορίων της νομιμότητας. β) Η είσπραξη απαιτήσεων από τέτοιες εταιρείες συνιστά αντιποίηση του δικηγορικού λειτουργήματος και θίγει τις θεσμοθετημένες από την Πολιτεία και τους νόμους αποκλειστικές αρμοδιότητες δικηγόρων και δικαστικών επιμελητών. γ)Οι εισπρακτικές εταιρείες γίνονται λήπτες προσωπικών δεδομένων των οφειλετών δίχως να έχουν έννομο συμφέρον, από την στιγμή που στοιχεία κρίσιμα για την κοινωνικοοικονομική ζωή των οφειλετών έρχονται σε γνώση προσώπων που δεν φέρουν την ιδιότητα του δημόσιου λειτουργού... .

4. Αγνοούσα σκοπίμως και εναντιούμενη στην γνωμοδότηση, της 22.04.2003, του αξιότιμου

Καθηγητή Νομικής του ΑΠΘ, κ. Σπυρίδωνος Δ. ΨΥΧΟΜΑΝΗ, περί ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Στην συγκεκριμένη γνωμοδότηση ο κ. καθηγητής αναφέρει : α) Η ανάθεση σε εισπρακτική εταιρεία υποθέσεων τράπεζας συνιστά παραβίαση του τραπεζικού απορρήτου (διωκόμενη ποινικά), β) Ως παραβίαση του τραπεζικού απορρήτου η ανάθεση υποθέσεως σε ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, συνεπάγεται τη στοιχειοθέτηση του εγκλήματος της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου του άρθρου 252 Π.Κ., κ.λ.π.

5. Αγνοούσα η κ. Μαρία ΑΛΙΚΑΚΟΥ σκοπίμως τα εντός των καταγγελιών μου περιλαμβανόμενα περί παράνομης χρήσης των προσωπικών μου δεδομένων επί πολλούς μήνες από την συγκεκριμένη εισπρακτική εταιρεία και την προαναφερθείσα παρανόμως εκπροσωπούσα την εισπρακτική εταιρεία αυτή δικηγόρο, κ. Ευαγγελία ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. Με την παράνομη αυτή χρήση των προσωπικών μου δεδομένων, οι προαναφερθέντες επίορκοι, καθάρματα τα οποία υπερασπίζεται με την στάση της η κ. Μαρία ΑΛΙΚΑΚΟΥ, σε καθημερινή βάση και μεταξύ των ωρών 15.00 μ.μ.-1700 μ.μ., τηλεφωνούσαν και απειλούσαν τους βαρέως ασθενούντες γονείς μου (μητέρα μου με εγκεφαλοπάθεια και πατέρας μου με καρδιά), τους ξυπνούσαν και τους έφερναν μέχρι σε σημείο να τρέμουν σύγκορμοι με τις απειλές που εκτόξευαν οι συγκεκριμένοι απατεώνες με έντονο ύφος και απειλές όσον αφορά εμένα (αύριο αστυνομία θα τον συλλάβει, θα σας τραβήξουμε άσχημα, κ.λ.π).

Αγνοούσα λοιπόν με σκοπιμότητα όλα τ' ανωτέρω αλλά συνάμα αγνοούσα τ' αδιάσειστα στοιχεία που περιελάμβανε η καταγγελτική επιστολή μου και με σκοπό να εξυπηρετήσει συμφέροντα βρωμερών υποκειμένων, η κ. Μαρία ΑΛΙΚΑΚΟΥ, και ψευδόμενη ασυστόλως, παραποιούσα δε κατά το δοκούν τ' αναγραφέντα υπ' εμού στην επιστολή της καταγγελίας μου και με σκοπό να συγκαλύψει τ' οργανωμένο έγκλημα, απέστειλε το κατάπτυστο απαντητικό επί των καταγγελιών μου έγγραφο της, σπεύδοντας να παράσχει προστασία στους προαναφερθέντες παράνομους, επίορκους, προκειμένου οι προαναφερθέντες να συνεχίσουν ανενόχλητοι το βρώμικο έργο τους ...!!!

Καταθετώ την καταγγελία μου αυτή την οποία απευθύνω εις άπαντα υπεύθυνο και αρμόδιο προκειμένου να κινήσει διαδικασίες ως απαιτεί ο νόμος με σκοπό την διερεύνηση και διαλεύκανση των πεπραγμένων της κατά τ' άλλα ανεξάρτητης ¨Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα¨


Ο καταγγέλων
Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης

Ελ. Βενιζέλου 27 - Παλούκια

189 01 Σαλαμίνα
Τηλ. 6978120543
Email :
choustou@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: