ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.12.08

Ηττοπάθεια Πάγκαλου - Βερελή ή εκτός κομματικής γραμμής ΠΑΣΟΚ;

Κυβέρνηση, ΠΑΣΟΚ και κόμματα της αντιπολίτευσης λένε «όχι» στην πρόταση για υπουργούς κοινής αποδοχής . . .


Περίεργο σκηνικό στο ραδιό-μέγαρο City 99,5 FM της Γιάννας . . . ο Στέφανος Μάνος αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη επιλογής πρωθυπουργού κοινής αποδοχής.

Συμπτώσεις ; Αναμονή εξελίξεων στο πολικό σκηνικό της χώρας . . .


"ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

=============================================================
Πρόταση του Θ. Πάγκαλου ταράζει τα νερά Ορισμός χρόνου των εκλογών και υπουργοί κοινής αποδοχής

Τα θολά, λόγω των πολλαπλών αδιεξόδων που αντιμετωπίζει η χώρα, νερά της πολιτικής ζωής ήρθε να ταράξει με χθεσινή του παρέμβαση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο πρώην υπουργός πρότεινε να προσδιορίσει ο πρωθυπουργός τον χρόνο των εκλογών και να επιλεγούν πρόσωπα κοινής αποδοχής με τη Ν.Δ. στα υπουργεία Οικονομίας, Εσωτερικών - Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Η πρόταση προκάλεσε την έκπληξη της κυβέρνησης, ορισμένα στελέχη της οποίας πάντως έκαναν λόγο για «αστειότητες». Αρνητική ήταν και η στάση της Χαριλάου Τρικούπη, από την οποία τονίζεται ότι «δεν μπορεί να υπάρξει συναίνεση με όσους ευθύνονται για την κρίση». Σημειώνεται ότι παρεμφερή θέση με αυτή του κ. Πάγκαλου είχε διατυπώσει και ο κ. Χρίστος Βερελής, ενώ ο κ. Στέφανος Μάνος αναφέρθηκε στην ανάγκη επιλογής πρωθυπουργού κοινής αποδοχής.

Εν τω μεταξύ χθες συνεχίστηκε ο κύκλος βίας στο κέντρο της Αθήνας, καθώς κουκουλοφόροι προκάλεσαν καταστροφές στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

=============================================================

Αντιδράσεις από όλα τα κόμματα προκαλούν οι προτάσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Βερελή και Θόδωρου Πάγκαλου, μέσω του City99,5, για υπουργούς κοινής αποδοχής σε νευραλγικά υπουργεία.

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Ζαγορίτης, σε δηλώσεις του από τη Βουλή, τόνισε ότι «τις λύσεις δεν τις δίνουν οι υπερκομματικοί υπουργοί». «Τη λύση θα τη δώσει ο Κ. Καραμανλής και η ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας» πρόσθεσε.

Θέση πήρε από το βήμα της Βουλής και ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, λέγοντας πως «η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική αλλαγή από την επερχόμενη κυβέρνηση Παπανδρέου».

Για προσπάθεια από τα δύο μεγάλα κόμματα «δειλά δειλά και μαρτυριάρικα να μιλούν για συγκυβέρνηση» έκανε λόγο από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ, ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας που κατηγόρησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι, «για να γλιτώσουν την αντίδραση των πολιτών, δεν τους αρκεί η χειραγωγούμενη πληροφόρηση των ΜΜΕ, χρειάζονται και μεγάλες κυβερνητικές πλειοψηφίες».

Ρητορικό ερώτημα απηύθυνε ο εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος: «Ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ έκαναν κάτι ως Κυβερνήσεις ώστε να αποφύγουμε την χρεοκοπία. Φωνή της συνείδησης ή ομολογία της αποτυχίας των δύο μεγαλυτέρων κομμάτων;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόταση που στόχο έχει «την υποταγή των εργαζόμενων για να πληρώσουν την κρίση» την χαρακτήρισε εκ μέρους του ΚΚΕ, ο Μάκης Μαϊλης. «Ο λαός έχει συμφέρον μόνο από την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος με ισχυρό ΚΚΕ» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: