ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.12.08

sos Μας επνιξαν

ΤΑ ΜΑΤ δολοφονουν πολίτες, ανθρωπους με αναπνευστικα προβλήματα, γυναικες εγκυους, μωρά τα οποία είναι παντελως αθωα... ρίχνουν σωρηδον δακρυγονα και χημικα (τα οποια απαγορευονται ακομα και σε πολεμο) και οι κατοικοι των εξαρχειων ειναι εγκλωβισμενοι στα σπιτια τους τα οποια εχουν γεμισει απο τον εισπνεομενο "θανατο". Η αστυνομια δεν προστατευει τους πολιτες, τους δολοφονει με χημικα. Απο ενα κατεστραμενο αυτοκινητο και το δικαιωμα να ζησουμε χωρις να εισπνεουμε συνεχως τα χημικα προτιμουμε τη ζωή. Πριν απο λιγο οπως μου μετεφερε κατοικος λιποθυμησε μια γυναικα που ηταν σε ενα καφε και δεν υπηρχε τροπος να φυγει απο την εμπολεμη περιοχη. Ειμαστε εγλωβισμενοι στα σπιτια μας... ελεος πια!!! Κυριε Παυλοπουλε αυτη τη στιγμη υπαρχουν χιλιαδες θυματα της αστυνομικης υπερβολης. Ας ειναι παραπλευρες απωλειες τα υλικα και οχι τα μωρα... οχι η ζωη!
Μεταδωστε αυτην την κραυγη οπου μπορειτε....
fokion mikros

Δεν υπάρχουν σχόλια: