ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.12.08

ΤΟ «ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ» ΜΕΣΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ


Μια ομάδα απλών αληθινά επίλεκτων νέων Ελληνοαμερικανών(πρώτης και δεύτερης γενιάς με μέσο όρο ηλικίας το 30 έτος ) όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το Greek American News Agency, που στα στήθη τους καίει άσβεστη η φλόγα του αγώνα υπέρ των Ελληνικών και Κυπριακών δικαίων κατάφερε με συντονισμένες κινήσεις ένα ισχυρότατο πλήγμα στην περιβόητη Σκοπιανή οργάνωση United Macedonian Diaspora(ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ). Την πιο ακραία και προκλητική πανίσχυρη οικονομικά και πολιτικά ομάδα Αμερικανών- Σκοπιανών που δρά συντονισμένα, επαγγελματικά προκλητικά και απροκάλυπτα στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία εναντίον της Ελλάδας.

Με επιστολές τους άσκησαν πιέσεις σε ισχυρά πολιτικά κέντρα (Κογκρέσο) και αυτοί με την σειρά τους προκειμένου να πιέσουν γνωστή αμερικανική εταιρία που εκτυπώνει και εκδίδει πιστωτικές κάρτες για αμερικάνικους χρηματοπιστωτικούς κολοσσούς να αποσύρει από την αμερικανική αγορά πιστωτική κάρτα που κυκλοφόρησε η Σκοπιανή οργάνωση UNITED MACEDONIAN DIASPORA η οποία απεικόνιζε τον ήλιο της Βεργίνας.

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

getpublicdesign.jpgΘορυβημένη η ηγεσία της ισχυρής σκοπιανής Ομοσπονδίας μετά από διαπραγματεύσεις απέσυρε μέσα σε δυο ημέρες την συγκερικριμένη κάρτα που απεικόνιζε τον ήλιο της Βεργίνας αλλά προχώρησε σε μια ακόμα προκλητικότερη ενέργεια. Εξέδωσε νέα κάρτα visa αντικαθιστώντας τον ήλιο της Βεργίνας( τον όποιο έχουν βάλει πάλι διακριτικά) με την γνωστή ψηφιδωτή απεικόνιση του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σε άμεση αντίδραση του "Hellenic League of America" για την χρήση του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην νέα κάρτα των Σκοπιανών η απάντηση εκ μέρους της εταιρίας ήταν πως «επανεξετάζουν τη χρήση και αυτής της απεικόνισης» που αντικατέστησαν οι Σκοπιανοί, με το να θέσουν δηλαδή σε κυκλοφορία την νέα κάρτα αυτή την φορά με τον Μ. Αλέξανδρο!

Η κάρτα είχε εκδοθεί για να ενισχύσει οικονομικά την οργανωμένη προπαγάνδα που κάνει με κρατικά (από το κράτος των Σκοπίων), αμερικανικά κονδύλια αλλά και μαύρο πολιτικό χρήμα, όπως σήμερα αποκλειστικά αποκαλύπτει το Greek American News Agency η Ομοσπονδία των Σκοπιανών.

http://www.greekamericannewsagency.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: