ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.09

Οι κατά ..."Άγιον" Θεόκλητον "Ιεροί Κανόνες".!!!


Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Ιωαννίνων "Άγιε" Θεόκλητε...
Επέλεξα να σας στεναχωρήσω Κυριακάτικα για ένα θέμα που είναι ήδη γνωστό στο πανελλήνιο.!
Το θέμα βεβαίως - όπως αντιλαμβάνεσθε - είναι πολύ γνωστό.
Αφορά την αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση του Αρείου Πάγου, που εξεδόθη σε βάρος του αμοιβαίως προφανώς και φίλα προσκείμενου προς εσάς πρώην μητροπολίτη - και όχι πρώην Αττικής - κ. Μπεζενίτη.
Σεβασμιότατε κ. Θεόκλητε, ο σεβασμός μου προς το πρόσωπό σας, αλλά και προς την εκκλησία πρωτίστως, μου επιβάλλουν να είμαι πολύ ...σεμνός απέναντί σας.
Διαπράξατε μέγα ατόπημα κ. Θεόκλητε όταν εισηγηθήκατε προς την Ιερά Σύνοδο, να μη λάβει υπόψιν της την προαναφερθείσα καταδικαστική απόφαση σε βάρος του ...τέως Αττικής, αλλά να "δικαστεί" με βάση τους Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας.
Και από πότε οι Ιεροί Κανόνες της Εκκλησίας κ. Θεόκλητε έρχονται σε πλήρη αντιδιαστολή και θεωρούνται "ασύμβατοι" προς το Νομικό Δίκαιο της Χώρας μας;
Εν προκειμένω δηλαδή, και εφόσον τον "δικάζατε" με βάση τους Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας, ποιά θα ήταν η τιμωρία του;
Μήπως η επαναφορά του κ. Μπεζενίτη στην προτέρα αυτού Ιερατική θέση;
Οποία καταισχύνη κ. Θεόκλητε.!!!
Λυπάμαι βαθύτατα κ. Θεόκλητε, αλλά βάσει των απολύτως σεβαστών Ιερών Κανόνων της Εκκλησίας, ο εν λόγω κ. Μπεζενίτης θα έπρεπε να είχε "καθαιρεθεί" πολύ ενωρίτερα πριν καταδικασθεί αμετακλήτως και καταστεί - για μια ακόμη φορά - έγκλειστος για διακεκριμένες περιπτώσεις παραβάσεων του κοινού ποινικού δικαίου, ωσεί κοινός και χείριστος ...θνητός.
Οποία σύμπτωσις κ. Θεόκλητε, ή απουσία σκόπιμος;
Οι τω πάλαι λαλίστατοι κατά του Μακαριστού Χριστοδούλου - πρασινοκκόκινοι - και εχθρικώς διακείμενοι απέναντί του κ.κ. Σηφουνάκης, Βερελής κ.ά., μηδέ του παθητικώς κιναίδου - αλλά ουχί κυρίου - Βαλλιανάτου εξαιρουμένου, δια τίνα λόγον εσιώπησαν στην παρούσα φάση και σας "πρόδωσαν" λαϊκιστί;
Ενθυμείσθε κ. Θεόκλητε το μένος με το οποίο "πολεμήσατε" τον Μακαριστό Χριστόδουλο;
Ενθυμείσθε κ. Θεόκλητε τον παρασκηνιακόν σας αγώνα, προκειμένου να εμποδίσετε την εκλογήν του;
Ενθυμείσθε κ. Θεόκλητε εάν ο Μακαριστός Χριστόδουλος είχε εισηγηθεί ποτέ την παραβίαση των κανόνων Δικαίου και αναλόγων δικαστικών αποφάσεων, προκειμένου να εφαρμόσει τους εκ της Εκκλησίας απορρέοντες Ιερούς Κανόνες;
Λυπάμαι βαθύτατα κ. Θεόκλητε, αλλά ο λόγος είναι εμφανής:
Οι προαναφερόμενοι εσιώπησαν σκοπίμως, διότι σας θεωρούν "δικό" τους, ή εσείς τους θεωρείτε "δικούς" σας.
Ταυτισθήκατε πολιτικώς κ. Θεόκλητε, ενώ θα έπρεπε μόνο να Ιερουργείτε και να ...αγαθοεργείτε.!
Ο σεβασμός μου προς την θρησκεία αλλά και την πατρίδα παράλληλα, με εμποδίζει να πω την λέξη "ντρέπομαι" για λογαριασμό σας.
Όμως την εννοώ πλήρως.
gianniotis
=================================================================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ "ΑΥΤΗ" ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΧΑΙΡΟΥΝ ΤΗΣ "ΣΙΩΠΗΣ" ΤΩΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΩΝ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ .
ΚΑΙ Ο Κ.Κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ" ΣΤΗΝ "ΑΥΤΗ" ΑΠΟΧΡΩΣΗ
ΑΡΑ.......... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΛΑΛΕΙ" ΨΕΛΝΟΝΤΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Sinxaritiria gia to arthro pou dimosiefsate. Epitelous vlepoume keimena me plousio leksilogio Mpravo se sas limeri kai sto gianioti. Tha sas parakoloutho kai tous dio