ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.09

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΡΑΣΑΝΤΑ ΚΑΡΑΒΕΛΑ....

Πολλά ακούγονται, πολλά γράφονται, πολλά ανακοινώνονται από τον τύπο, την τηλεόραση και από τα πηγαδάκια των δικηγόρων περί του "νέου φιάσκου" - σχετικά με την απόδραση του "ΚΑΡΑΒΕΛΑ" - αλλά κανείς, μα κανείς δεν "πάει στο ψητό."

Κύριοι, βρισκόμαστε και πάλι πρό ενός νέου παραδικαστικού κυκλώματος, πολύ πιό οργανωμένου από το προηγούμενο και συνάμα πολύ πιό επικίνδυνου.

Όσοι ασχολείστε με την έρημη Δικαιοσύνη, αφυπνιστείτε. Δεν περιμένατε την εμφάνιση παρόμοιου σκανδάλου μετά την "χλιαρή" αντιμετώπιση του προηγούμενου;

Οι "μεγαλοδικηγόροι" αλωνίζουν.....Όχι όλοι φυσικά. Παντού υπάρχει και η εξαίρεση!!!

Ποιός ασχολήθηκε από όλους εσάς να ερευνήσει την πορεία, το ποιόν, την ομήγυρη και τις γνωριμίες του δικηγόρου που εκπροσωπεί τον αποδράσαντα Καράβελα; Ποιός ασχολήθηκε να ερευνήσει τα ίδια στοιχεία για τον συνήγορο του αποδράσαντα από τις Δ.Φ.Κορυδαλλού Αλβανού Ριζάη, μαζί με τον Παλαιόκωστα; Ερευνήστε και θα "Ε Κ Π Λ Α Γ Ε Ι Τ Ε"...... Το ίδιο πρόσωπο εκπροσωπούσε και τους δύο!!!!!!!!!

Αυτό το"μπουμπούκι" σας , κύριοι του Δ.Σ. Αθηνών, έχει πλούσια δράση από το 1978, μπλεγμένος, αναμεμιγμένος μέχρι τα "μπούνια" - που λέμε εμείς οι ναυτικοί - με τις "Ν Α Υ Τ Α Π Α Τ Ε Σ - Ν Α Υ Τ Ο Π Ε Ι Ρ Α Τ Ι Ε Σ" , είχε προφυλακιστεί για 3 μήνες στον Κορυδαλλό με δύο άλλα μπουμπούκια ( τον ένα τον σκότωσαν για να μη μιλήσει, μια και είχε μετανοήσει και ήθελε να πεί την αλήθεια )

Αυτός, παρ' ότι παρεπέμπετο σε βαθμό κακουργήματος, κατόρθωσε με το υπόλοιπο κύκλωμα να .....παραγραφούν τα αδικήματά τους και ποτέ να μην λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.......

Όταν λοιπόν δεν τιμωρήθηκε την πρώτη φορά "ούτε με επίπληξη", τι περιμένατε; ΙΔΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!

Και στην συνέχεια σας ερωτώ για την αγανάκτηση του Χουστουλάκη: "ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ;"

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;"

"ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗ, ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ (κάντε κλικ για αναγνωση) ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΦΙΓΓΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΛΑΚΕΣ, ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ"

"ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Μ.Μ.Ε. - BLOGERS - ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ....ΚΥΡΙΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΛΙΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ; ΠΩΣ ΣΑΣ ΔΙΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ;

Ασφυκτιώ και πνίγομαι από δικαιολογημένη αγανάκτηση και δίκηο, γιατί μόνον εγώ ξέρω τι τράβηξα για να αποκαλύψω το 1979 την πλούσια δράση των "ευηπόληπτων αυτών μεγαλοδικηγόρων", που όχι μόνον επέπλευσαν, αλλά συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι και την σήμερον ημέρα και συνάμα να προσκαλούνται στα κανάλια σας, για να μας εξηγήσουν .......τα ανεξήγητα.

Ιωάννης Εμμ.Νομικός

============================================================================

ΛΗΜΕΡΙ: ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ...ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: