ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.09

Η Ελλάδα αγοράζει όπλα και πολεμοφόδια από την Τουρκία


Πωλήσεις και στην Ελλάδα πραγματοποίησε η εταιρία μηχανημάτων και χημικών ΜΚΕ, η οποία καλύπτει τις ανάγκες των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων σε όπλα και πολεμοφόδια, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Akşam.Η Akşam στις εσωτερικές της σελίδες, με τίτλο «Οι σφαίρες των παλικαριών από τη ΜΚΕ», γράφει για τις συναλλαγές της εταιρίας με την Ελλάδα, χώρα η οποία εκ μέρους της Τουρκίας εκλαμβάνεται ως η πρωταρχική εξωτερική απειλή.

Σύμφωνα με έκθεση της ΜΚΕ για το 2008, την πρώτη θέση σε πωλήσεις της εταιρίας καταλαμβάνει η Κολομβία, ενώ έπονται η Γεωργία και τα ΗΑΕ. Όμως, στην εν λόγω έκθεση υπάρχει και μια λεπτομέρεια, η οποία έλκει την προσοχή. Η ΜΚΕ πραγματοποίησε πωλήσεις προς την Ελλάδα τόσο το 2007, όσο και το 2008. Το 2007 το αντίτιμο της αγοράς ανήλθε στις 57.420 τουρκικές λίρες, το δε 2008 το ποσό αυτό ανήλθε στις 89.500τουρκικές λίρες. Ωστόσο, πηγές της εταιρείας δεν έδωσαν καμία πληροφόρηση αναφορικά με το είδος και την ποσότητα του υλικού που πουλήθηκε.
TVXS
*Σε σημερινές τιμές σύμφωνα με τον Πίνακα της ΕΞΠΡΕΣΣ
ειναι στα περί 42,000 Ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: