ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.09

πάντηση στην "Αλεξία" του ΠΑΜΜΕ

Σήμερα το πρωί, καθώς σέρφαρα στα διάφορα blogs για να δω τι θα ψηφίσουν οι Έλληνες μεθαύριο, βρέθηκα μπροστά σε μια εκκωφαντική επιστολή της Αλεξίας (ή "Αλεξίας") που έλεγε γιατί θα ψηφίσει "δαγκωτό" ΠΑΜΜΕ. Την απάντησή μου, την οποία ήδη ανάρτησα ως σχόλιο στο "citypress-gr" , στα “Xalia”, και στο "Ας μιλήσουμε επιτέλους" , την παραθέτω και εδώ για όσους δεν την είδαν:

«Αλεξία, καλημέρα,

Επιτέλους, βρήκες δυο έντιμους Έλληνες για να ψηφίσεις!
Χαίρομαι για σένα.

Εγώ πάλι είμαι σε αδιέξοδο διότι δεν έχω βρει ένα ενωτικό κόμμα για να ψηφίσω, έναν κομματάρχη που να μη θεωρεί καθήκον του ν' απαξιώσει όλα τ' άλλα κόμματα (που όντως έχουν τα χάλια τους διότι είναι ο καθρέφτης ενός λαού-χάλια) για ν' αναδείξει το δικό του. Ένα κόμμα που να μπορεί να συνυπάρχει στην ίδια "πολυκατοικία" με ΟΛΑ τ' άλλα κόμματα, αφού ΟΛΑ εκπροσωπούν μια μερίδα του ίδιου λαού και πρέπει επιτέλους να συνεργαστούν συνθετικά για το καλό τούτου του έρμου τόπου, αντί να κατακερματίζουν το λαό σε αντιμαχόμενες και αλληλομισούμενες ομάδες, ξεσκίζοντας τον κοινωνικό ιστό.

Συγκεκριμένα για τους εκλεκτούς σου, στο φυλλάδιο που μου έστειλαν δεν είδα καμία αναφορά για το πώς προτίθενται να λύσουν το οξύτατο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, αλλά απλά γαργαλίζουν την ακοή του ψηφοφόρου μιλώντας για την ανύπαρκτη πλέον "λεβεντιά" και το ανύπαρκτο πλέον "φιλότιμο" του Έλληνα ως τάχατες διαχρονικές αξίες!
Ούτε μας είπαν πώς θα βρουν εργασία σε νέους σαν και σένα αφού δε θα συνεργαστούν με κανένα κόμμα. Μπορεί το 1% να φέρει την άνοιξη;

Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ που απέρριψες ήταν κόμμα στο οποίο τις δεκαετίες του '80 και του '90 είχε θητεύσει ως υπουργός ο κ. Παπαθεμελής. Με τη Ν.Δ. που επίσης απέρριψες, είχε συνεργαστεί το 2004, απλά και μόνο για να μπει στη Βουλή. Διάβασε και
εδώ για να σου λυθούν κι άλλες απορίες.


Αλεξία, "ξέχασες" ν' αναφέρεις και το επώνυμό σου για να γινόσουνα πιο πιστευτή ότι είσαι υπαρκτό φυσικό πρόσωπο.»
ΣΕΦΕΡΟΥ Μ

1 σχόλιο:

Μαρία Σεφέρου είπε...

Αν θέλετε, δείτε παρακαλώ τη συνέχεια της υπόθεσης στο ιστολόγιό μου.
Ευχαριστώ