ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.10.10

Προβόπουλος: Συγχωνεύστε την ΕΡΤ με το κανάλι της Βουλής

Στο παράλογο της ελληνικής δημόσιας οργάνωσης, όλα να τα περιμένουμε. Εδώ κοντεύουμε να χρεοκοπήσουμε, να μην πούμε ότι ήδη χρεοκοπήσαμε, αλλά τα πέντε δημόσια  κανάλια τηλεόρασης και δεν ξέρω πόσους ακριβώς  ραδιοφωνικούς σταθμούς, τα διατηρούμε, τα συντηρούμε και τα χρηματοδοτούμε κανονικά. Έλεος πια, βρε πολιτικοί άρχοντες! Πρέπει να το πει ο Προβόπουλος για να το πιστέψετε ότι σπαταλάτε τον ιδρώτα του έλληνα φορολογούμενου με άσκοπες  χρηματοδοτήσεις;  Σε εποχή άγριας και αυστηρότατης  λιτότητας το κράτος διατηρεί πέντε (5) κανάλια, όχι κερδοφόρα ασφαλώς  και, τα οποία πληρώνουν οι έλληνες πολίτες. Δεν μπορεί να το σκεφτεί κάποιος από όλους σας ότι είναι άσκοπο, πολυδάπανο και άκαιρο να διατηρούμε και να σπαταλούμε  για ανούσια πράγματα; Από την άλλη να ξεζουμίζετε τον έλληνα μισθωτό και συνταξιούχο μέχρι τον μυελό των οστών! 

Ένα κεντρικό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας και "επίσημης" ενημέρωσης, δε φτάνει;  Σε ποια χώρα νομίζετε ότι ζούμε; Ούτε δέκα εκατομμύρια νοματαίοι δεν είμαστε όλοι κι όλοι, τι τα θέλουμε τόσα πολά και σπάταλα κανάλια; Μέχρι πέρυσι φωνάζαμε να φτιάξετε δίκαια μισθολόγια για όλους τους καλοβολεμένους "αστέρες" που εργάζονται εκεί και με κάποιες κινήσεις θολώσατε τα νερά και νομίσατε ότι θα ησυχάσουμε. Εμείς θα επιμένουμε: Τα χρήματα που σπαταλάτε για αμφιβόλου ποιότητας και ακροαματικότητας εκπομπές στην τηλεόραση είναι πάρα πολλά. Προκαλούν τον έλληνα εργαζόμενο που τον υποχρεώνετε να σας πληρώσει. Κλείστε τις διάφορες κρατικές και αντιπαραγωγικές μικροεπιχειρήσεις (πάνω από 5.000) και διαλύστε τα Διοικητικά Συμβούλια που ροκανίζουν τα χρήματα του δημοσίου χωρίς να αποδίδουν (εσείς το είπατε άλλωστε δημόσια) τα αναμενόμενα. Πέρασε η εποχή του βολέματος σε τέτοιες θέσεις, όπου τοποθετούσατε τους δικούς σας εγκάθετους  με πλασματικούς και υπέρογκους μισθούς, για να ενισχύετε τα κομματικά σας ταμεία.

Έλεος πια! Φτάνει τόσα που διασπαθίσατε. Είναι καιρός για περικοπές της δημόσιας σπατάλης, μπας και γλιτώσουμε τη χρεοκοπία!

kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια: