ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.1.11

Κάτω η χούντα της ευρωζώνης λοιπόν.

Εφόσον η συνολική φυγή των κοινωνιών εμπρός είναι αδύνατη και κανείς δεν έχει κάτι να υποσχεθεί, το σύστημα θα ρέπει προς την απολυταρχία την προπαγάνδα και στον αποκλεισμό.    Η συνολική ευημερία δεν είναι εφκτή.  Τυχων ευημερία του ενός θα  στηρίζεται στην δυστυχία του άλλου. Αυτό είναι το ευρώ.
Ήδη σήμερα στην ευρωζώνη -όσο και να ξαφνιάστει κάποιος  οικονομολόγος- υπάρχουν και οι λαοί.  Μόνο που ποτέ τους δεν μιλούν και ουδείς αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχουν.   Οι απεργίες στην Ελλάδα, στην Πορτογαλία  στην Ιταλία και στην Ιρλανδία  και όπου αλλού, αποκάλυψαν ότι οι λαοί  δεν λαμβάνονται καν υπόψη.    Είναι στην μέση οι αγορές στις οποίες οι λαοί με τις  διαδηλώσεις παράγουν γεγονότα και  οικονομικό αποτέλεσμα που φαίνεται αρνητικά  στα Ταμπλό.
Έτσι στην ευρωζώνη υπάρχουν μόνο αριθμοί και στόχοι. Αν οι ιστορικοί γράψουν τη  σύντομη ιστορία της, θα δούμε ότι όλα τα γεγονότα  αφορούν αριθμούς,  στόχους, ισολογισμούς,  οίκους και ταμπλό. Ζήτημα  να αναφερθούν και σε καμιά 200 ανθρώπους.  Η ύπαρξη ανθρωπότητας αποσιωπάτε εξ αρχής. Οι  άνθρωποι βρίσκονται  πολύ μακριά από το ecofin  την ΕΚΤ ή το Eurogroup. Βρίσκονται κάπου στο outer space και μοιάζουν με αναγκαίο κακό ή κάποιο πρόβλημα προς διαχείριση.  Ο άνεργος είναι σαν το απόβλητο των αγορών. Ο εργαζόμενος με τα αιτήματα του είναι σαν το χαλασμένο εξάρτημα.  Αυτοί που δεν μιλούν είναι σαν τα ρουλεμάν δουλεύουν μέχρι να σπάσουν οπότε τα αλλάζεις.  Εργασιακός και καπιταλιστικός Ολοκληρωτισμός. Απουσιάζει  η βουλή, απουσιαζει η δημοκρατία και μόνο ένα  ολιγομελές πολίτ μπιρό εξουσιαζει τα πάντα
και τέτοιο σύστημα στην Ευρώπη είναι σαφές ότι δεν στέκεται για πολύ.   Μιλάμε για την ευρώπη και όχι για την Κίνα.  Το συστημα αυτό στηρίζεται πολύ στις αγορές οι οποίες είναι υπερευαίσθητες. Μια  γερή κλωτσιά χρειάζεται  και  θα λακίσουν.

Πρέπει να συναντηθούμε να μιλήσουμε και να προτείνουμε για μια άλλη Ευρώπη.  Αυτή των ανθρώπων. Μόνο αυτή η Ευρώπη μπορεί να αλλάξει το κόσμο και να φέρει ευημερία παντού. Ας οργανωθεί στην Ελλάδα  ένα ευρωζωνιακό ή πανευρωπαϊκό φορούμ να βγει μια κοινή απόφαση και  σχέδιο …ας κινηθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: