ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.1.11

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΚΑΤΑΠΙΕ" ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ

Η περυσινή παρουσία του κ. Παπανδρέου στο Νταβός σημαδεύτηκε από τέσσερα περιστατικά:
1. Η επεισοδιακή, τρίλεπτη, συνέντευξη στον δημοσιογράφο των Financial Times, Ρίτσαρντ Εντγκαρ, ο οποίος κυνηγούσε τον Πρωθυπουργό στους διαδρόμους, υποβάλλοντας του του πιεστικές ερωτήσεις. Οι περισσότεροι στάθηκαν στο θράσος του δημοσιογράφου, παραβλέποντας την ουσία των όσων είχε πει ο Πρωθυπουργός σε εκείνη τη συνέντευξη. Μεταξύ αυτών: «το πρόβλημα είναι δικό μας και πρέπει να βάλουμε τάξη στα του οίκου μας» και «έχουμε ήδη προχωρήσει σε απολύσεις, ακόμη και στο Δημόσιο. Δεκάδες χιλιάδες. Στη συνέχεια θα μειώσουμε και μισθούς».
2. Η συνάντηση με τον κ. Ντομινίκ Στρος Καν. Στις δηλώσεις του από το φόρουμ, με θέμα την Ελλάδα, ο επικεφαλής του ΔΝΤ τόνιζε ότι «το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί από την ΕΕ και την ΕΚΤ. Νομίζω ότι μπορούν να το κάνουν. Φυσικά όμως, το ΔΝΤ μετά χαράς θα βοηθήσει, αν χρειαστεί». Εκτιμάται ότι εκεί έγιναν τα πρώτα βήματα για τον μηχανισμό που ανακοινώθηκε δύο μήνες αργότερα.
3. Η συνάντησή με τον Νούριελ Ρουπίνι. Ο «δρ. όλεθρος» είχε τότε πει στο περιθώριο των συναντήσεων ότι η Ελλάδα στράφηκε στην Κίνα, με την ελπίδα να της πουλήσει ομόλογα. Ο κ. Παπανδρέου το διέψευσε δημοσίως και σε μία τυχαία (;) συνάντησή του με τον Ρουμπίνι, του είπε να προσέχει τι λέει αν δεν γνωρίζει.
4. Μία «κλειστή» συνάντηση με διευθυντές εφημερίδων και δημοσιογράφους διεθνών δικτύων, όπως ο Τζον Ντεφτέριος του CNN. Σύμφωνα με τις ελάχιστες διαθέσιμες πληροφορίες, στην συζήτηση εκείνη, χωρίς σακάκια και γραβάτες και μακριά από κάμερες και μικρόφωνα, πολλές φορές οι τόνοι ανέβηκαν, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου επιχείρησαν να πείσουν και βρέθηκαν αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα: οι αγορές δεν επρόκειτο να λυπηθούν κανέναν, η Ελλάδα βρισκόταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτήν που νόμιζαν οι περισσότεροι στο εσωτερικό και τα μέτρα που περιέγραφε ο κ. Παπανδρέου έμοιαζαν με ασπιρίνη για μία ανίατη ασθένεια. ?
Η ταυτότητα του φετινού Νταβός
Θέμα: «Κοινοί Κανόνες για μία Νέα Πραγματικότητα»
Συμμετέχουν: Συνολικά 2.500 προσωπικότητες από 100 χώρες. Μεταξύ αυτών 1.400 επιχειρηματίες, 35 αρχηγοί κρατών, εκατοντάδες υπουργοί, τραπεζίτες, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών. Την έναρξη των εργασιών στις 26 Ιανουαρίου θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Ντμίτρι Μεντβιέντεφ. Το παρών θα δώσουν μεταξύ των άλλων οι: Μπαν Κι Μουν, Ανγκελα Μέρκελ, Νικολά Σαρκοζί, Ντμίτρι Μεντιβιέντεφ, Ντέιβιντ Κάμερον, Μπιλ Κλίντον, Τιμ Γκάιτνερ, «κάπτεν» Γιουέι Τζιαφού, Τζορτζ Σόρος, κ.ά.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΤΟΥ 2010 (τα ελληνικά spreads βρίσκονταν στις 405 μ.β - χθες ήταν στις 820 μ.β.): :
?
Γ. Παπανδρέου:
- «Να μας παρακολουθείτε, είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε αυτό που λέμε. Εως τον Ιούλιο (του 2010) θα υπάρχουν στοιχεία βελτίωσης».
- «Πρόκειται για επίθεση εναντίον της ευρωζώνης, με πολιτικά και οικονομικά κίνητρα και σε τέτοιες περιπτώσεις κάποιες χώρες είναι οι αδύναμοι κρίκοι».
- «Δεν ζητούμε δάνεια από την Ευρώπη».
- «Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα έπρεπε να έχουν συντονίσει καλύτερα τις αντιδράσεις τους στην οικονομική κρίση. Το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο, όχι μόνο για την Ελλάδα».
?
Γ. Παπακωνσταντίνου
:
- «είναι αλήθεια ότι αν κληθούμε να εξυπηρετήσουμε τα 54 δισ. ευρώ των δανειακών μας αναγκών για το σύνολο του έτους με αυτούς τους όρους, θα στερηθούμε κάθε δυνατότητας να κάνουμε οτιδήποτε άλλο. Ομως θα αξιολογήσουμε τον χρόνο της επόμενης έκδοσης (σ.σ. μόλις είχε εκδοθεί ομολογιακό δάνειο 8 δισ. ευρώ), ώστε να εξασφαλίσουμε καλές συνθήκες στην αγορά».
?
... και οι άλλοι
?
Ντομινίκ Στρος Καν
:
«Το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί από την ΕΕ και την ΕΚΤ. Νομίζω ότι μπορούν να το κάνουν. Φυσικά όμως, το ΔΝΤ μετά χαράς θα βοηθήσει, αν χρειαστεί».
Κριστίν Λαγκάρντ
, υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας:
«Η Ελλάδα δεν είναι μόνη, όπως και κανένα άλλο κράτος μέλος. Η Ευρωζώνη μας κρατά όλους συνδεδεμένους. Δεν υπάρχει δυνατότητα εξόδου από αυτήν. Δεν υπάρχει μηχανισμός στήριξης και είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει».
Χοακίν Αλμούνια
, τότε επίτροπος νομισματικών υποθέσεων:
«Η επίδειξη αλληλεγγύης στην Ελλάδα είναι πιθανή, θα υπάρξει. Ενα πακέτο σωτηρίας είναι απίθανο και δεν θα υπάρξει».
Αλιστερ Ντάρλινγκ
, τότε υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας: «οτιδήποτε συμβεί αφορά πρωτίστως την ευρωζώνη. Εμείς δεν ανακατευόμαστε».
Πηγη Το Βημα

ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΩΝ ΦΑΙΝΑΝΣΙΑΛ ΤΑΙΜΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ
ΕΝΩ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ
Ο ΓΑΠΑΣ -Ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΑ -ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ... ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ..
ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!!!!
Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
ΕΠΑΘΕ ΜΕΓΑ ΚΑΖΟ
ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: