ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.1.11

"Βλέπουν" χρεωκοπία της Ελλάδος....

Ελλάδα και Ιρλανδία είναι βέβαιο πως θα κηρύξουν χρεoκοπία ενώ μία ή και περισσότερες χώρες θα αποχωρήσουν από την Ευρωζώνη ως το 2016.
Επιπλέον, είναι πιθανότερο η Πορτογαλία παρά η Ισπανία να είναι εκείνη που θα ακολουθήσει την Ελλάδα και την Ιρλανδία στη χρεoκοπία.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διαδικτυακής σφυγμομέτρησης του οικονομικού ειδησεογραφικού δικτύου Bloomberg, τα οποία δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα κατά την έναρξη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.


Πιο συγκεκριμένα, το 59% των μετεχόντων απαντά θετικά στα περί αποχωρήσεων από την Ευρωζώνη ως το 2016 ενώ καταγράφεται και ένα ποσοστό γύρω στο 11% που βλέπει οι αποχωρήσεις κρατών μελών της Ευρωζώνης να ξεκινούν εντός των ερχόμενων 12 μηνών.

Πάντως, οι ίδιοι 1000 περίπου επενδυτές και αναλυτές που μετείχαν στη σφυγμομέτρηση εμφανίζονται διαιρεμένοι ως προς το μέλλον συνολικά της Ευρωζώνης: το 45% αναμένει κατάρρευσή της αλλά μετά από πέντε χρόνια ενώ 48% θεωρεί ότι γενικότερα δεν τίθεται θέμα κατάρρευσης του Ευρώ.

Χαρακτηριστικό του πόσο αρνητικό είναι το διεθνές κλίμα για την Ελλάδα παρά τις καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, είναι η εξής αποστροφή του Bloomberg: «ενώ η κυβέρνηση της Ελλάδας αρνείται ότι μελετά τρόπους αναδιάρθρωσης του χρέους της σχεδόν τα ¾ των μετεχόντων στη σφυγμομέτρηση δηλώνουν πως η χώρα τελικά θα κηρύξει χρεοκοπία». 
Syndesmos71

Δεν υπάρχουν σχόλια: