ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.1.11

ΟΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΔΗΘΕΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ "ΛΑΚΙΣΕ" Ο ΣΥΡΙΖΑ

Αμφιβάλλει κανείς πλέον για τα κίνητρα των " αντιρατσιστών";

Ακόμη υπάρχουν κάποιοι που έχουν αμφιβολίες για το ποιος ήταν ο σκοπός της μεταφοράς των λαθρομεταναστὠν από την Κρήτη στο κέντρο της Αθήνας μέσα στο πανεπιστημιακό άσυλο; Αν οι προθέσεις τους ήταν αγνές και ανθρωπιστικές, προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση και έκτροπα θα είχαν αποδεχτεί να εγκατασταθούν σε άλλο μέρος. Αλλά αρνήθηκαν και ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Με την αιτιολόγηση ότι δεν είναι μόνιμη λύση!
Οι αλληλέγγυοι αντιρατσιστές θέλουν βία, ει δυνατόν νεκρούς. Τώρα το άσυλο έχει αρθεί, η αστυνομία έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους και διαπραγματεύονται για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Αυτός είναι ο τρόπος τους να βοηθάνε τους αδικημένους αλλοδαπούς, να τους οδηγούν σε σύγκρουση με την πολιτεία από την οποία υποτίθεται ότι τους βοηθούν να ζητήσουν κάτι; 
Οι πρώτοι που αδιαφορούν για το μέλλον των μεταναστών, λαθραίων ή μη, είναι οι πρωτοστατούντες στην στήριξή τους. Θέλουν να παίζουν πολιτικά βρώμικα παιχνίδια και τους χρησιμοποιούν για να το πετύχουν. Είναι απάνθρωποι!!! 
Απ’ ότι πληροφορούμαι η αστυνομία είναι έτοιμη να μπει στην Νομική. Ακόμη φοβάμαι για προβοκάτσια. Ελπίζω να υπάρχει αίσιο τέλος χωρίς παρατράγουδα γιατί μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να “ λάκισε” και να τα ρίχνει τώρα στους ίδιους τους απεργούς πείνας, αλλά οι άλλοι υποστηρικτές τις κίνησης αυτής είναι πιο αδίστακτοι, επικίνδυνοι κι ελεγχόμενοι. Τους έζησα στα φοιτητικά μου χρόνια. Δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την αστυνομία το κάθε λάθος μπορεί να οδηγήσει σε εκτροπές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα… χαρά του κάθε Αριστερού

27.01.2011ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ

Τα γεγονότα της Νομικής είναι γνωστά σε όλους. Τα ηθικά διδάγματα όμως; Όπως, η κατάλυση του πανεπιστημιακού ασύλου από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και της άκρας αριστεράς, τις Ακαδημαϊκές αρχές που αδυνατούν να εγγυηθούν την λειτουργία του πανεπιστημίου, την Αστυνομία η οποία δεν αντιλήφθηκε την μετάβαση εκατοντάδων λαθρομεταναστών από την Κρήτη στην Αθήνα, την κυβέρνηση που παρακολουθούσε αμήχανη τα δρώμενα.

Η Ελλάς είναι από την μεταπολίτευση και εντεύθεν η χαρά του κάθε αριστερού. Εδώ και πολλά χρόνια είναι η χαρά και του κάθε λαθρομετανάστη. Αρκεί στην χώρα μας να δηλώσεις αριστερός και αμέσως ανοίγουν οι πύλες του παραδείσου. Αρκεί να δηλώσεις «αντιρατσιστής» και μπορείς να καταλύσεις τους νόμους της συντεταγμένης πολιτείας. Όλα στο όνομα του «ανθρωπισμού» και του σοσιαλισμού. Τι θα γινόταν όμως αν οι χιλιάδες εταιρίες, στις οποίες το κράτος χρωστά την επιστροφή του ΦΠΑ, δήλωναν ότι δεν μπορούν να πληρώσουν τους μισθούς των εργαζομένων τους;

Τι θα συνέβαινε, αν αγανακτισμένοι Έλληνες φορολογούμενοι καταλάμβαναν το υπουργείο Οικονομικών ή το γενικό λογιστήριο του κράτους; Πως θα αντιδρούσε η αριστερόστροφη πανεπιστημιακή μας κοινότητα, αν οι φοιτητές του ΛΑ.Ο.Σ. καταλάμβαναν το Πάντειο και την Νομική, διαμαρτυρόμενοι για τους προπηλακισμούς που υφίστανται και την παράνομη απαγόρευση συμμετοχής τους στις φοιτητικές εκλογές από τους αριστερούς;

Πριν λίγους μήνες η δημοτική τηλεόραση της Θεσσαλονίκης έπαιξε την ταινία «Γράμμος-Βίτσι». Αμέσως το ΚΚΕ, πήρε τηλέφωνο τον κ. Παπαγεωργόπουλο και την διοίκηση του καναλιού και η ταινία κόπηκε στον αέρα, χωρίς πολλά-πολλά. Αν παιζόταν το «Ψυχή βαθειά» και έπαιρναν τηλέφωνο οι δεξιοί θα κοβόταν η ταινία; Και αν κοβόταν, μήπως οι αριστεροί θα ωρύονταν για την λογοκρισία και θα απειλούσαν θεούς και δαίμονες; Το ερώτημα βεβαίως είναι τελείως ρητορικό, γιατί είναι γνωστή η ιδεολογική δειλία των δεξιών στην Ελλάδα.

Πριν 3,5 χρόνια έστειλα επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου κ. Παπαλιό, διαμαρτυρόμενος για την κρατική χρηματοδότηση της ταινίας «Μακρόνησος» – κυβέρνηση Ν.Δ. – λέγοντάς του ότι δεν δέχομαι να φορολογούμαι για να χρηματοδοτείται η αριστερή προπαγάνδα. Αν θέλουν οι αριστεροί να βάλουν χρήματα από την τσέπη τους και να γυρνούν όποια ταινία θέλουν. Ο κ. Παπαλιός μού απήντησε ότι η ταινία χρηματοδοτήθηκε γιατί είχε «καλλιτεχνικό ενδιαφέρον» και όχι για ιδεολογικούς λόγους. Όσοι την έχουν δει μπορούν να κρίνουν ποιος είχε δίκαιο.

Τα αναφέρω όλα αυτά, γιατί δείχνουν πιστεύω επαρκώς το «who is the boss» στην Ελλάδα. Όπως δείχνουν και πως φθάσαμε έως εδώ. Με ποιες νοοτροπίες, ιδέες και ανθρώπους. Στο ζήτημα της Νομικής το σύνολο της Ελληνικής Δεξιάς αντέδρασε σωστά και αποφασιστικά. Συνήθως αντιδρούσε μόνο ο Γ. Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ., αυτή την φορά τα πράγματα ήταν καλύτερα. Να ελπίσουμε σε ένα θαύμα, ότι η Δεξιά αποκτά ιδεολογικά και πολιτικά αντανακλαστικά; Γιατί όχι. Έτσι και αλλιώς, ως χριστιανοί πιστεύουμε στα θαύματα!