ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.11

Τα κατάφερε ο Γερουλάνος και οι Μεσογειακοί τέλος!

Άλλη μια ξεφτίλα της χώρας. Ο Υπουργος πολιτισμού σαμποτάρησε εξ αρχής τους αγώνες

με δηλώσεις και καθυστερήσεις τις οποίες καταγράφαμε συνεχώς και σήμερα παραθέτουμε:

* Η Θεσσαλία μετά τον Αχελώο γίνεται εκ νέου στόχος Αλεξιπτωτιστών
* Ο Γερουλάνος Γελοιοποίει την Ελλάδα Παγκοσμίως.
* Οι Αθηναίοι κόβουν τους αγώνες μας!!
* Π. Γερουλάνος: “Μεγάλη πολυτέλεια οι μεσογειακοί σε Βόλο Λάρισα”
* Στον αέρα οι Μεσογειακοί
* Μπροστά σε νέα ξεφτιλα αυτή την φορά δια χειρός Γερουλάνου.

Στην πράξη μιλούσαμε όλο αυτο τον καιρό για το ποσό των 80 εκατομυρίων ευρώ το οποίο ο Γερουλάνος θεωρούσε πολυτέλεια και έτσι σήμερα επήλθε το μοιραίο

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) σε συνεδρίασή της αποφάσισε να πάρει πίσω τους Αγώνες από τη Λάρισα και το Βόλο όπου είχαν οριστεί λόγω μεγάλης καθυστέρησης στην εκτέλεση των έργων.

Η απόφαση πάρθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι και η αιτιολογία είναι η μεγάλη καθυστέρηση και αναβλητικότητα από ελληνικής πλευράς. Ένα σημαντικό σημείο τριβής ήταν το Μεσογειακό Χωριό, όπου, ενώ υπήρχε η υπόσχεση από την Ελλάδα ότι οι αθλητές θα εγκατασταθούν στο Βόλο ή στην Λάρισα, τελικά προτάθηκε η φιλοξενία των αθλητών να γίνει σε ξενοδοχεία ή κρουαζιερόπλοια.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΔΕΜΑ είχε προτείνει στην κυβέρνηση την απόσυρση των αγώνων πέρσι, με αφορμή το ξέσπασμα της κρίσης, η κυβέρνηση όμως είχε εγγυηθεί την πραγματοποίησή τους.

zoomnews

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Ακόμη και εαν διαφωνεί κανείς με την διοργάνωση τέτοιων αγώνων η ανάληψη τους δημιουργεί υποχρεώσεις και η αφαίρεση τους καθιστά την χώρα αναξιόπιστη. Διότι οι αγώνες δεν επιστράφηκαν από την Ελλάδα στην ΔΕΜΑ αλλά της αφαιρέθηκαν.

Προσωπικά θεωρώ δεδομένο οτι οι αγώνες θα γίνονταν αν είχαν ανατεθεί στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: