ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.11

κ Παπανδρέου ζητήστε άτοκη χρηματοδότηση για την αγορά του χρέους της Ελλάδας.

Η Κυβέρνηση καταρχήν παραιτείται από το να παίξει το χαρτί του χρέους της πετυχαίνοντας καλύτερους όρους για την χώρα. Αντί αυτού της επιβάλουν να ξαναδανιστεί  με τόκο  δήθεν για να αγοράσει από τις τράπεζες τα ομολόγα της και να τονώσει έντοκα μαζί με την Ιρλανδία την ρευστότητα τους. Έτσι όλοι πληρώνουν εκ νέου τις τράπεζες και οι Ελλαδα πληρώνει και τους τόκους. Μοίαζει με κολοσσιαία έντοκη ένεση ρευστότητας προς τις τράπεζες με πρόσχημα Ελλάδα και Ιρλανδία και αυτό  διότι αν ήταν απλώς σωτήρια ευρωπαική πολιτική η χρηματόδοτηση  θα ήταν ΑΤΟΚΗ.
Στο τραπέζι των -ανεπίσημων- συζητήσεων που γίνονται αυτή την περίοδο στην Ευρωζώνη για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους είναι και το θέμα της επαναγοράς ελληνικού χρέους, όπως είπε την Παρασκευή από το Νταβός της Ελβετίας ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου.
Αξίζει να συζητηθεί η ιδέα να επαναγοράσει η Ελλάδα το χρέος της σε τιμή κατώτερη της ονομαστικής, δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με το Reuters.
Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε: «Για να γίνει αυτό χρειάζονται χρήματα και έτσι είναι μία ιδέα που συζητείται, όχι επισήμως [...] Η ιδέα, όπως και άλλες, αξίζει κάποια συζήτηση».
Ο κ. Παπακωνσταντίνου εκτίμησε ακόμα ότι η ολοκληρωμένη λύση-πακέτο για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη, που αναμένεται τους επόμενους δύο μήνες, θα βοηθήσει να βελτιωθεί το κλίμα στις αγορές. «Αυτό θα μας επιτρέψει κατά τη διάρκεια του έτους, ίσως κατά το τέλος της χρονιάς, να επιστρέψουμε με εκδόσεις μεγαλύτερης διάρκειας», πρόσθεσε σε συνέντευξή του στο Reuters Insider. Παρατήρησε ακόμα ότι χρειάζεται να ενισχυθούν η «δύναμη πυρός» και η ευελιξία του ευρωπαϊκού μηχανισμού διάσωσης EFSF.
==========
Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: κ Παπανδρέου ζητήστε άτοκη χρηματοδότηση  για  την αγορά του χρέους της Ελλάδας. Δημιουργείστε  εκ νέου ένα σημείο  διαπραγματευσης  τώρα που μας έχουν ανάγκη για να περάσουν ζεστό χρήμα στο τραπεζικο σύστημα.   Δώστε τους την ευκαρία να  δείξουν  την αλλυλεγγύη τους στην Ελλάδα και να δούμε και την ειλικρίνεια των εταίρων μας.
Να μην χαθεί αυτή η ευκαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: