ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.5.11

«ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΓΚΑΓΚΑ!!!

Πράσινο φως στον πράσινο Γκαγκά Τζέφρι Παπανδρέου έδωσε σήμερα από το Ζάππειο (2 ???) ο γαλάζιος συγκάτοικος της πολιτικής απάτης, και προσωρινός αρχηγός του γαλάζιου οίκου ανοχής. Με τα συμφραζόμενα των οικονομολογικών ασυναρτησιών του, ο Σαμαράς βάφτισε σαν «επανεκκίνηση» τη κατασκευασμένη οικονομική χρεοκοπία, για να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στις Βρυξέλλες, ότι η ΝΔ συμφωνεί απόλυτα με το ΠΑΣΟΚ, για πλήρη αποδοχή του κατασκευασμένου με κλεψιές χρέους και απλή επαναδιαπραγμάτευση για την επιμήκυνση του χρόνου εξόφλησής του!!!!
Σημείωσε ο πολιτικά αλιτήριος, ότι θα μας ξηγηθεί «συμβόλαιο αξιοπρεπώς», για να καταλάβουμε εκ των υστέρων το νέο γαλάζιο  «δημιουργικό …σοκ» που έτσι κι’ αλλιώς θα το το σφινώσει αν διαδεχθεί τον Τζέφρι-γκαγκά!!!!
Ενώ ο γαλάζιος αληταράς έχει υπερψηφίσει τρεις (3) φορές τη παραγραφή όλων των κλεμμένων και φαγομένων από γαλαζιοπράσινους ληστές υπουργούς και βουλευτές, λέει ο ξεδιάντροπος, ότι αυτός, θα ….επανελέγξει το πόθεν έσχες, όλων των υπουργών, από 1974 κι’ εντεύθεν!!!!! Κέπου αλλού ο ασυγκράτητος, είπε το ανάποδο, ότι δηλαδή ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΕΚΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ!!!!…. ΦΤΟΥ σου μη σε ματιάσω, του λέω με κάτι απόκρυφα του κερατά…..
Αφού θα έχει συγκατανεύσει (όπως προστάζει ο Ντομινίκ Στρος Καν), στην αποδοχή της νομιμότητας όσων απαιτούν οι συλληστές πιστωτές της καημένης Ελλαδίτσας και στην επιμήκυνση (= επανεκκίνηση) του κατασκευασμένου από κλεψιές χρέους, ε, τότε αυτός ο συγκάτοικος της γκαρσονιέρας του Τζέφρι-γκαγκά στο Αμέρικα, τότε θα βγάλει το μπακαλοτεύτερο και ως σύγχρονος περιπτεράς που διαθέτει ταμιακή μηχανή μέϊντ ιν Τζερούσαλεμ, θα κάνει τα παρακάτω σπουδαία για τη διαιώνιση της ληστρικής επιδρομής των εβραίων τραπεζιτών:
(Μείωση φορολογικών συντελεστών –  Τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων από το παρελθόν –  Γενικότερη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος –  Νομιμοποίηση αυθαιρέτων κτισμάτων –  Εξόφληση οφειλών του δημοσίου προς ιδιώτες –  Δέσμευση των τραπεζών να διοχετεύσουν στην πραγματική οικονομία το 20-30% των εγγυήσεων που λαμβάνουν –  Μέτρα για την τόνωση της Οικονομίας – Αντισταθμιστικά μέτρα ανάσες) και δεν βγαίνει ούτε ένας π—– από το Οικονομικό Επιμελητήριο να τον φτύσει κατάμουτρα και να τον πει κομπογιαννίτη.
Για να γεμίσει ο κατά Πάγκαλο κοπρίτης, τον χρόνο που του είχαν χαραμίσει οι καναλάρχες-εργολάβοι, μίλησε στα 3 /4 της ομιλίας του μα αοριστολογία κατά του συγκάτοικού του Παπανδρέου, με προσεκτικά γραμμένες νερόβραστες μαλακίες, έτσι ώστε να μη δείξει ότι ξεστρατίζει από την ταύτιση των δύο επιφανών υπηρετών του αλλοδαπού τραπεζικού συστήματος και των χρηματιστηρίων.
Δύο (2) λεπτά μετά το τέλος της θλιβερής ομιλίας του, από τις Βρυξέλες ο αρμόδιος ΟΛΙ ΡΕΝ, έστειλε προς κάθε κατεύθυνση, ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης!!!!…

ΜπαρμπαΝίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: