ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.11

Ως πότε οι Έλληνες θα είναι όμηροι μέσα στα σπίτια τους; Φρικαλέο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας!

Γράφει ο ..(( Λ ))..
Τον σκότωσαν για να του πάρουν την κάμερα με την οποία θα κατέγραφε την γέννηση του παιδιού του…!
Το σημερινό φρικαλέο έγκλημα θα έπρεπε να βγάλει όλους τους Έλληνες στους δρόμους! Το σημερινό έγκλημα θα έπρεπε να έχει εξοργίσει ακόμα και τον πιο φιλήσυχο Έλληνα πολίτη. Ζούμε σε μια κοινωνία που οι προδότες «Έλληνες» πολιτικοί φρόντισαν να την μετατρέψουν σε μια πολυεθνική και πολυπολιτισμική ζούγκλα στην οποία βασιλεύει το έγκλημα ,κατά 95% προερχόμενο από λαθρομετανάστες.
Σήμερα χάθηκε άλλος ένας Έλληνας ο οποίος ετοιμαζόταν να ζήσει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, γιατί έκανε το «λάθος» να εμφανιστεί στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από το σπίτι του, με μια κάμερα στο χέρι…! Μια κάμερα η οποία αποτέλεσε ικανοποιητικό κίνητρο για 3 μελαμψά, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κτήνη…τα οποία δεν δίστασαν να μαχαιρώσουν έναν Έλληνα μέχρι θανάτου.
Στις 5 τα ξημερώματα λοιπόν ο άτυχος 44χρονος Μανώλης χάνει την ζωή του από τις μαχαιριές των 3 αυτών «ανθρώπων», ενώ χαρακτηριστική είναι η περιγραφή ενός άνδρα ο οποίος τη στιγμή εκείνη καθάριζε σκάλες παρακείμενης πολυκατοικίας και όπως είπε ο ίδιος συγκλονισμένος στο «Βήμα on line», θα του μείνουν βαθιά χαραγμένες «οι κραυγές ενός ανθρώπου την ώρα που τον σφάζουν»…! Παράλληλα εξοργίζουν απόψεις συγκεκριμένων παρουσιαστών, οι οποίοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο που τους παρακολουθεί από το ουσιαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Περνώντας σε γενικολογίες και σε αοριστίες και υιοθετώντας το κλασικό πλέον «προοδευτικό» και «αντιρατσιστικό» σκεπτικό «Δεν εγκληματούν μόνο αλλοδαποί…αλλά και Έλληνες», συντηρούν μια κατάσταση ανικανότητας και προδοσίας η οποία όμως είναι δημιούργημα της πολιτικής των εκάστοτε κυβερνήσεων.
Η κατάσταση όμως έχει φέρει όλους τους Έλληνες στα όρια τους, και δεν ανεχόμαστε πλέον αερολογίες τέτοιου τύπου. Ή θα δείτε όλοι το πρόβλημα κατάματα και θα συμβάλλετε στην αντιμετώπιση του ή την κατάσταση στα χέρια του θα πρέπει να αναλάβει ο Ελληνικός λαός!
..(( Λ ))..

Δεν υπάρχουν σχόλια: