ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.5.11

Σάλος με τις επιστολές για ΔΝΤ που έχει στα χέρια του ο Καραμανλής

Είναι βέβαιο πως γι αυτό το ζήτημα θα στηθούν ειδικά δικαστήρια 

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά και τις αποκαλύψεις για τις υπόγειες συνομιλίες του Παπανδρέου με τον Στρος Καν, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα δραματικό παρασκήνιο με επίκεντρο τον Κ. Καραμανλή.
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αδ. Γεωργιάδης στην εκπομπή του Πρετεντέρη ανέφερε ότι ο πρώην πρωθυπουργός τον Φεβρουάριο του 2009 είχε συναντηθεί με τον Καρατζαφέρη και του είπε πως αν δεν βάλει πλάτη η αντιπολίτευση για την εφαρμογή νέων μέτρων τότε η χώρα θα οδηγηθεί μοιραία στο ΔΝΤ σε διάστημα ενός έτους.
Ο Πρετεντέρης σχεδόν έκοψε στον «αέρα» τον Γεωργιάδη και έβαλε διαφημίσεις αλλά η αναφορά του βουλευτή του ΛΑΟΣ δεν διαψεύστηκε από το περιβάλλον του Καραμανλή, δηλαδή από τον κ. Αντώναρο.
Αντίθετα από χθες ακούγεται έντονα ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει στα χέρια τις επιστολές που έστειλε σε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων, την επίμαχη εκείνη περίοδο (Δεκέμβριος 2008-Μάρτιος 2009) όταν ξέσπασε η διεθνής οικονομική κρίση, με τις οποίες τους ζητούσε να πάρουν θέση ξεκάθαρη απέναντι στο ενδεχόμενο της επιβολής πρόσθετων μέτρων ώστε να σωθεί η Οικονομία.
Κατά τις ίδιες πηγές, ο Παπανδρέου αρνήθηκε και επέλεξε από τότε να διαπραγματευτεί μόνος του με το ΔΝΤ, λόγω του σοσιαλιστή Στρος Καν.
Όταν ανοίξει αυτό το «κουτί της Πανδώρας» είναι βέβαιο πως θα στηθούν ειδικά δικαστήρια. Γι΄ αυτό αν έχετε παρατηρήσει, ο πρωθυπουργός δεν τολμάει να κατηγορήσει τον Καραμανλή παρά μόνο για «ξεκάρφωμα».

παραπολιτικη

Παραπολιτικα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://edo-provokatoras.blogspot.com/2011/05/video-foto.html

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση Τοπικής Επιτροπής ΕΙΝΑΠ Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας
Σήμερα γίναμε μάρτυρες της ατέλειωτης και ασύλληπτης βαρβαρότητας που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των μνημονίων προκειμένου να καταστείλει κάθε υγιή αντίδραση πολίτη που αντιστέκεται στα σχέδια που απεργάζεται το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και εφαρμόζουν πιστά οι υπηρέτες τους στη χώρα.
Δεκάδες τραυματισμένοι – χτυπημένοι από τα ΜΑΤ διαδηλωτές διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ ή ήλθαν μόνοι τους στο νοσοκομείο μας. Οι περισσότεροι με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Ανάμεσά τους 30χρονος διαδηλωτής που διακομίστηκε σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα. Αυτήν τη στιγμή χειρουργείται από συναδέλφους μας που αγωνίζονται να σώσουν τη ζωή του.

Καταγγέλλουμε την αστυνομική αυθαιρεσία και βαρβαρότητα.

Καταγγέλλουμε όλα τα μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό της χώρας για την δολοφονική απόπειρα ενάντια στον συγκεκριμένο συμπολίτη μας που είναι σε βαριά κατάσταση και κινδυνεύει η ζωή του, αλλά και ενάντια σε όλους τους άλλους διαδηλωτές.

Η βία και η καταστολή ενάντια στο λαό που αντιστέκεται έχουν κοντά ποδάρια.

Η κυβέρνηση, με την ασύστολη τακτική του βιασμού όλων των λαϊκών δικαιωμάτων που είναι απαραίτητα για την επιβίωση, αλλά και με την ωμή άσκηση βίας που άμεσα απειλεί τις ζωές συμπολιτών μας, το μόνο που καταφέρνει είναι να μεγαλώνει το πείσμα και την απόφαση που έχουμε πάρει να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για να έχει ο λαός μας ψωμί, παιδεία και ελευθερία.

Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου τιμωρηθούν οι ένοχοι της δολοφονικής απόπειρας! Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου κερδίσει ο λαός μας όλα όσα δικαιούται!

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/celyhv_P79Y

Ανώνυμος είπε...

kalhspera apo HEIL GAP
eida to parakato se arketa blog nomizo kai hellenicrevenge
=================================


Η ηλιθιότητα, συνδυασμένη με την αναισθησία !
Ούτε τους νεκρούς δεν σέβονται !!!

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Η ΕΡΤ ΚΑΝΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟ!

Τέτοια μέρα που ο κάθε ευσυνείδητος άνθρωπος αισθάνεται συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία του 44χρονου συμπολίτη μας, η ΕΤ1, εν μέσω απεργίας μάλιστα, βρήκε να κάνει το θαύμα της. Στις 23.45 προβάλλει το "ΚΑΝΤΙΡ, ΕΝΑΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ" , για να προβληματιστούμε για τα προβλήματα ενός ... λαθρομετανάστη.

Η ηλιθιότητα, συνδυασμένη με την αναισθησία, δίνει ένα πολύ απεχθές μείγμα.
Και για όλα αυτά πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος. Και η χήρα του 44χρονου, φυσικά! ....Φιλικά Κρητικός