ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.11

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ "ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ" ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ!! ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!! Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ

Στήριξη στον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο, με αφορμή τις σημερινές του δηλώσεις και την έκκλησή του για συναίνεση, προσέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Σε δήλωσή του ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του «και στο μυαλό και στην εντιμότητα» του υπουργού Υγείας.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε επίσης στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά τις εξελίξεις της περασμένης εβδομάδος στο Λουξεμβούργο, αλλά και τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου σε βάρος της προοπτικής της χώρας μας.

Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι για να ανταπεξέλθουμε στα προβλήματα που δημιουργεί η κρίση, πρέπει να νικήσουμε τις δουλείες μας και τον αυταρχισμό των συμμάχων μας, αλλά και να ξεπεράσουμε εαυτούς.

Eκτίμησε, τέλος, ότι η αβεβαιότητα είναι ο καλύτερος σύμμαχος του πανικού, και υποστήριξε ότι «ήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η χώρα διαπιστώνει ότι η πολιτική ηγεσία διακατέχεται από ένα "μούδιασμα"».

Δεν υπάρχουν σχόλια: