ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.5.11

Εσωκομματική σεναριολογία

Πλήθος ερμηνείες για το τι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Λοβερδο. Γράφτηκαν σενάρια επί σεναρίων  για την «παραίτηση» του και τον ρόλο ή την στάση που κράτησε ο Πρωθυπουργός. Λίγοι  όμως εστίασαν σε ένα σημείο.

Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Κυριακή όταν στο  έθνος της κυριακής υπήρξε η κάτωθι τοποθέτηση  που ήταν σπίθα σε αχυρώνα:
«Έφτασε η στιγμή να επανεξετάσουμε πολιτικές που δεν μας οδήγησαν στα προσδοκώμενα αποτελέσματα», δήλωσε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοίδης, προσθέτοντας ότι «δεν είμαστε εδώ για να υπηρετούμε το μνημόνιο ως Ευαγγέλιο».
Κανείς Δημοσιογράφος δεν ασχολήθηκε πολύ γιατί κανείς δεν ασχολείται και πολύ με τον Χρυσοχοίδη όπως και με την Κατσέλη.
Την επόμενη το πρωί όμως ο Λοβέρδος τα πήρε στο κρανίο καθώς εκλέγονται και οι δυο στην Β Αθήνας  και βγήκε και δήλωσε: “Ενοχικές στάσεις και αφισημίες δεν χωρούν… Ο επαναπροσδιορισμός των μαχητών στην 1η γρμμή πρέπει να γίνει σήμερα κατά κυριολεξία” τόνισε ο υπουργός Υγείας, που σχολίασε τις συζητήσεις στην Ευρώπη για την πορεία της Ελλάδας λέγοντας πως αυτές στηρίζονται στη στάση κομμάτων και ορισμένων ομάδων “που μιλούν για απροθυμία των Ελλήνων και των Ελληνίδων” στη στήριξη των μεταρρυθμίσεων.
“Σε νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές δεν έχω θέση. Σε κάθε περίπτωση είμαι στη διάθεση του πρωθυπουργού” τόνισε.
Στα ίδια και η Άννα που την ίδια μέρα δήλωσε: “Δεν μπορεί το μισό ΠΑΣΟΚ να μην καταλαβαίνει”
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ανέφερε ότι “μέχρι αύριο ή το αργότερο την Τετάρτη ο πρωθυπουργός πρέπει να έχει μαζέψει (σ.σ. το θέμα της πολυφωνίας στην κυβέρνηση)” προσθέτοντας ότι: “Άλλωστε ο καλός καπετάνιος…”
Δύο δηλώσεις πρωτοκλασάτων που ζητούν ωμά και ανοιχτά ανασχηματισμό που είναι αρμοδιότητα του Παπανδρέου.
 Μεσοβδόμαδα ο Βενιζέλος τοποθετήθηκε  ως συνήθως στο υπουργικό. Η τοποθέτηση του όμως αθροίστηκε στο όλο σκηνικό ψιλοχαμού. Ο Γιώργος είχε τα μυαλά του στο Όσλο (ταξίδια συνεντεύξεις φώτα κλπ). Όμως οι δημοσιογράφοι  και το επικοινωνιακό του Παπανδρέου -που είχαν χάσει την μπάλα- πήραν φωτιά. ‘Ήθελαν κάποιος να “τα ακούσει χοντρά” υποτίθεται από τον  σκληρό και άτεγκτο ΓΑΠ. Και βρήκαν  τον εύκολο υποτίθεται και γνωστό από παλιά “στόχο”. Και δώσου σενάρια επί σεναρίων για να απαντήσει ο  Βενιζέλος: “Προφανώς δεν είμαι διατεθειμένος να ανασκευάζω απόψεις για να διατηρήσω την υπουργική μου ιδιότητα!”
Αύριο ο Σκανδαλίδης στο πρωτο Θέμα δηλώνει: Σκανδαλίδης: «Όποιος δε συμφωνεί, το καπελάκι του και να φύγει»
Οι τοποθετήσεις συνεχίζονται όμως όλα  φαινεται να  ξεκίνησαν από την συνέντευξη  Χρυσοχοίδη.

Συμπέρασμα: Το  επικοινωνιακό επιτελείο του Παπανδρέου είναι πανίσχυρο
Έπνιξε δυο αιτήματα κορυφαίων για ανασχηματισμό και μια δήλωση Χρυσοχοίδη για το μνημόνιο που απότυχε.
Ο Γιώργος  “κατσάδιασε” υποτίθεται τον Βενιζέλο ενώ έλειπε τρεις μέρες  έκτος Ελλάδος και γυρισε από weekend   στο Μεγανήσι την κυριακή.
Όλη την εβδομάδα έγιναν δυο συσκέψεις μια τυπική και μια άτυπη όλες και όλες. Δεν πάρθηκε ούτε ένα μετρό δεν μπήκε ούτε μια υπογραφή. Η τρόικα επιθεωρεί υπουργούς εάν είναι κοντοκουρεμένοι και εάν έχουν κομμένα νύχια.
Είχαμε και δυο νεκρούς μα τελικά ήρθε ένα όμορφο σαββατοκύριακο. Τα κυριακάτικα φύλλα θα φτιάξουν εκ νέου την  επικαιρότητα
 Από δευτέρα πάλι εδώ.


====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Η άποψη μας για τον συρφετό και την τριανδρία των επαναστατών του πρωκτού .... έτσι ήταν ανέκαθεν και οι τρεις φιλόδοξοι  "σοσιαλ" σαλτιμπάγκοι  Βενιζέλος Χρυσοχοίδης & Λοβέρδος ..... παραμένει αμετακίνητα η ίδια   ...... και οι τρεις ανήκουν στην ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ και μάλιστα ψυχή και σώματι!! Εμείς απλά επιβεβαιώνουμε την άποψη μας από τα γεγονότα και την επικαιρότητα αλλά και από τις "επαναστατικές" δηλώσεις των  πολιτικών σαπρόφυτων που  ξαφνικά είδαν το φως το αληθινό λαμβάνοντες και οι τρεις πνεύμα επουράνιον προς τέρψιν των φιλοδοξιών  τους και του δελφινισμού !!!!  Μα καλά ??!!! είναι δυνατόν αυτά τα υποκείμενα να  τα ανεχόμαστε ακόμα ????
Είναι προκλητικό και συνάμα γελοίο να θεωρούν κάποιοι και μάλιστα αυτοί που μέχρι εχθές έσκιζαν τα ιμάτια τους  υποστηρίζοντας την ψήφο τους για το αντισυνταγματικό Μνημόνιο , σήμερα ανερυθρίαστα να τολμούν   να επανατοποθετούνται όταν  ήταν παρόντες και αρωγοί  στο Ανδρείκελο και Αρχηγό τους που πέρασε με αντισυνταγματικό τρόπο και μάλιστα πραξικοπηματικά  με 151 βουλευτές τον κατοχικό νόμο που είναι η αιτία των δυνών της χώρας και των πολιτών της.!!!!! Τι ειρωνεία ..... ο Συνταγματολόγος Βενιζέλος ....ΤΩΡΑ βλέπει ...... 180 βουλευτές.....είναι για γέλια και για κλάματα ο beni...... παλιομοδίτης της πολιτικής και εξόχως γκαφατζής! Η φιλοδοξία του τον τύφλωσε για άλλη μια φορά!!
Είναι προφανής η  "στροφή' των τριών και της Τσαούσας mis bilndeberg ......
και φυσικά είναι πλέον από σίγουρο ότι τα κραξίματα και τα γιούχα που έχουν φάει όλοι αυτοί ..... κατόπιν των αθλιοτήτων τους και της πολιτικής τους υποκρισίας που  θεωρούν τον λαό χαχόλο και λοβοτομημένο ... από εδώ και πέρα θα εισπράξουν και γιαούρτια για να μην πω ΦΑΠΕΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: