ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.11

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ..... ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ! ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΛΟΜΟΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ... ΔΕΝ ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ!

Διαβάζουμε στο φερέφωνο της κυβέρνησης ΒΗΜΑ .....[ Επιφυλάξεις για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης εξέφρασε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ξεκαθαρίζοντας ότι το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα πρέπει να εγκριθεί με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, ενώ η επικαιροποιημένη εκδοχή του Μνημονίου θα πρέπει να εγκριθεί από το σύνολο του Υπουργικού Συμβουλίου και όχι μόνο από τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.......].............[...Στο εξής, τόνισε, πρέπει να εγκρίνονται τα κείμενα για την ένταξη της χώρας στον μηχανισμό διάσωσης από αυξημένη πλειοψηφία της Βουλής.
Τη δήλωση-βόμβα έκανε το πρωί σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Υγείας ξεκαθαρίζοντας: «δεν έχω θέση σε νεφελώδεις τακτικές».. ].....
Κοίτα ποιος μιλάει!!! ο κλαψιάρης αποδομητής που έθαψε τους Έλληνες με το ασφαλιστικό του, που κατέστησε το μέχρι πρότινος ανήμπορο σύστημα υγείας  σε νεκροκασέλα  γιατί έτσι το ήθελε η τρόικα και που ο ίδιος μέχρι εχθές διερρύγνυε τα ιμάτια του σε κάθε συνέντευξη του και σε κάθε προπαγανδιστικό τηλεπαράθυρο  προκειμένου υποστηρίξει τα "θέλω" της. και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ του οποίου ήταν ένας εκ των  φανατικών υποστηρικτών του.
ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΦΕΤΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ..
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΤΝΩΣΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

Ο κατ εξοχήν Γκεμπελίσκος    ΛΟΒΕΡΔΟΣ ξαφνικά είδε ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ και ΕΛΑΒΕ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΝ . για να παρατηρήσει διά της προκληθείσης από τον ίδιο συνέντευξη την αποτυχία του ίδιου που συμμετέχει στην κατοχική κυβέρνηση ΓΑΠ , η οποία βρίσκετε πλέον στο μάτι του κυκλώνα τόσο της εγχώριας λαϊκής κατακραυγής όσο και των δυτικών μέχρι πρότινος φίλων του αμερικανογάλακτου αρχηγού του.

 Ο ειδήμων της ΜΑΪΜΟΥΔΙΑΣ     και ο υπηρέτης της ελίτ και των ημετέρων του απατεώνα αρχηγού του βλέποντας ότι οι "κρεμάλες"  είναι αναπόφευκτες μαϊμουδίζει γα άλλη μια φορά για να ρίξει στάχτη στα μάτια και να περισώσει ότι έχει απομείνει από την προσωπικότητα του καθόσον η πολιτική προσωπικότητα και ο πολιτικός άνδρας έχουν εξανεμισθεί προ πολλού.

 Η πολιτική αλητεία του Λοβέρδου είναι απερίγραπτη. Ενώ στην συνέντευξη του αναφέρει συγκεκριμένα «οι προσλήψεις στο δημόσια από μία προς πέντε πρέπει να γίνουν μηδέν προς πέντε, να σταματήσει, δηλαδή, κάθε νέα πρόσληψη με ελάχιστες, αναγκαίες εξαιρέσεις».ο ίδιος ως παλαιομοδίτης της πολιτικής αλλά και γνήσιος πολιτικάντης φρόντισε τους ημετέρους του προσλαμβάνοντας στρατιά συμβούλων για να αντλήσει ψηφαλάκια .  Τυχάρπαστος αλήτης και μέγας υποκριτής ο ΑΝΔΡΕΑΣ !!!


Ο υπαίτιος για την  κατάρρευση των ταμείων  κ. Λοβέρδος με περισσό θράσος αποστασιοποιείται των πολιτικών της μνημονιακής κυβέρνησης των οποίων ήταν εξόχως ένας εκ των αποδομητών της κοινωνικής συνοχής και ο πλέον φανατικός οπαδός αυτών ως επίσης και ο εφαρμοστής του διχασμού  μεταξύ των κοινωνικών ομάδων της χώρας!

Τι να πρωτογράψουμε και σε τι να πρωτοαναφερθούμε! Απλά αηδιάζουμε όλο και περισσότερο όχι για την δήθεν αλλαξοπίστηση κάποιων εκ των πολιτικών σαπρόφυτων που εξακολουθούν να κυβερνούν τον τόπο  αλλά για την διαπίστωση ότι κανείς τους και περισσότερο ο Λοβέρδος δεν τιμά τους αντρικούς αδένες του αφού "ξαφνικά" διαπίστωσε ο υπαίτιος το αδιέξοδο που έχει έχει οδηγηθεί η χώρα και ο λαός της  και υποκριτικά προσπαθεί να διαφύγει των ευθυνών του αλλά και ως κοινός σεσημασμένος ζητά συνενόχους στο διαρκές έγκλημα άμα τυχών και μετά την συνέντευξη του παραμείνει υπουργός της κατοχικής κυβέρνησης.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!


*οι αναγνώστες  αν έχουν κουράγιο ας κάνουν κλικ εδώ 

για να έχουν πλήρη άποψη για το  ποιόν ΛΟΒΕΡΔΟΥ



1 σχόλιο:

Hypethros είπε...

Παλιο το κόλπο..

Όταν έχουμε δύσκολα θέματα να παίξουμε στα καναλια (SPIEGEL, Νεο Μνημόνιο, Υποθήκευση ολόκληρης της χώρας) βάζουμε ένα "λαγό" να κάνει ταχα μου μια σημαντική" πολιτική δήλωση για να φάμε όλο το χρόνο στα δελτία ειδήσεων.

Η προπαγάνδα είναι πολύ καλά στημένη. Τα λεφτά είναι ΠΟΛΛΑ