ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.11.10

Η κατάρρευση των ταμείων

Φαντάζομαι όλοι θυμόμαστε τις δακρύβρεχτες συνεντεύξεις του Λοβέρδου πέρσι σχετικά με την βιωσιμότητα των ταμείων και την δυνατότητά τους να πληρώνουν τις συντάξεις και τα εφάπαξ των δικαιούχων. Συγκεκριμένα έλεγε ότι υπάρχουν χρήματα μόνο για 6 μήνες. Και φυσικά πρότεινε τις αλλαγές του με αλλαγές στα όρια ηλικίας και περικοπές των συντάξεων και των δώρων,που στη συνέχεια τα φόρτωσε στην τρόϊκα. Και ας αναρωτιούνται οι καημένοι οι συνταξιούχοι που όλα αυτά τα χρόνια πλήρωσαν σε εισφορές ένα τσουβάλι σαν του Αϊ Βασίλη λεφτά ο καθένας τους, που πήγαν τα λεφτά τους.

Όμως αλήθεια που πήγαν τα χρήματα; Και το κυριότερο; Που συνεχίζουν να πηγαίνουν;

Αντιγράφω από το άρθρο της Ελευθεροτυπίας Χριστούγεννα του 2015 το εφάπαξ που δημοσιεύτηκε στις 4/9/2010:

Στην οικονομική κατάρρευση του Ταμείου, ρόλο έπαιξε η «κλοπή» των εισφορών από τους δικαστικούς (σ.σ.: λάμβαναν συμπληρωματικό εφάπαξ μετά τη δικαστική αναπροσαρμογή των μισθών σε ευθυγράμμιση με τις αποζημιώσεις των βουλευτών, αν και οι ίδιοι ήταν ήδη συνταξιούχοι και δεν είχαν πληρώσει σχετικές εισφορές), η καταβολή του εφάπαξ με βάση τον τελευταίο μισθό και, κυρίως, οι συνεχείς νομοθετικές παρεμβάσεις στο Ασφαλιστικό, οι οποίες προκάλεσαν πανικό και οδήγησαν τους ασφαλισμένους σε πρόωρη και μαζική έξοδο από την εργασία.

Αντιγράφω από το άρθρο της εφημερίδας Το Βήμα Κληρικοί, δικαστές, έκτακτοι, βούλιαξαν το Ταμείο Πρόνοιας που δημοσιεύτηκε στις 2 Απριλίου 2009:


Τρεις είναι οι λόγοι της χρεοκοπίας του συγκεκριμένου Ταμείου, τονίζει ο επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ κ. Γ.Ρωμανιάς.

Πρώτον, η ένταξη των κληρικών σε αυτό πριν από τρία-τέσσερα χρόνια, για τη χορήγηση εφάπαξ, χωρίς να δοθεί στο Ταμείο η περιουσία του Ταμείου των κληρικών, η οποία παρέμεινε στην Εκκλησία της Ελλάδος.

Δεύτερον, η ένταξη στο ίδιο Ταμείο των δικαστικών- με δικαστική απόφαση-, χωρίς να έχουν προηγηθεί ανάλογες κρατήσεις. Μάλιστα με τη δικαστική απόφαση εδόθη αναδρομικά εφάπαξ όχι μόνο σε όσους θα συνταξιοδοτούνταν εφεξής αλλά και στους ήδη συνταξιούχους.

Τρίτον, η ύπαρξη ενός μεγάλου αριθμού εκτάκτων στον δημόσιο τομέα οι οποίοι δεν πληρώνουν εισφορές στο Ταμείο, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη απώλεια εσόδων.


Δηλαδή τα χρήματα τα οποία στερούνται χιλιάδες συνταξιούχοι τα έφαγαν κατά κύριο λόγο οι δικαστικοί που δεν είχαν κανένα πρόβλημα να βγάλουν δικαστικές αποφάσεις υπέρ τους και να κλέψουν από ένα ταμείο στο οποίο δεν έχουν συνεισφέρει ούτε ένα ευρώ, οι παπάδες και οι πολιτικοί που με τα ρουσφέτια γέμισαν το δημόσιο έκτακτους.

Οι δικαστικοί θυμίζω είχαν πάρει αναδρομικά απο 80 έως 140.000 ευρώ!!! Και μάλιστα τα πήραν και αυτοί που ήδη ήταν συνταξιούχοι...

Και το κράτος τι κάνει; Για άλλη μια φορά τιμωρεί αυτούς που ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις τους. Αυτούς που πλήρωσαν πολλά για να πάρουν λίγα. Αντί να στείλει τον Αλογοσκούφη που κατέστρεψε και λεηλάτησε ότι βρήκε μπροστά του (θυμάστε τα χειροκροτήματα όταν ανακοίνωσε τις αυξήσεις και τα αναδρομικά στους δικαστικούς), είτε από δόλο είτε απλώς από ανικανότητα, και αντί να απαιτήσει τα χρήματα που δόθηκαν να επιστραφούν στα ταμεία και τους νόμιμους δικαιούχους τους, κάνει γαργάρα το όλο θέμα.

Οι υπέρμαχοι της διαφάνειας και εθνοσωτήρες μας καλύπτουν τους κλέφτες. Αλλά όπως λέει και ο κατα τ' άλλα σοφός λαός, κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει...

ΥΓ. Respect στον κουμπάρο για το e-mail του και για την έμπνευση. 
TazManiac

1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

Οι εισφορές των δικαιούχων
εξαφανίστηκαν και για άλλους
λόγους.