ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.12.10

Το πλάνο του προδότη που δεν είδατε, αλλά ούτε και θα δείτε

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι υπάρχει χώρα Greece.Από σήμερα αποκτήσαμε με την προδοσία, το ξεπούλημα και το αισχρό μνημόνιο νέο όνομα. Το καρτελάκι μπροστά στον τρισάθλιο Γιωργάκη αναφέρει ότι είναι από την…. ΤRΟΙΚΑ GREECE,και τα ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ λογοκρίνανε το πλάνο βάζοντας από πάνω … «σύνδεση με Καζακστάν» κ.α για να μην φάνει το αίσχος μας.
Θαυμάστε λοιπόν τον διασυρμένο πρωθυπουργό της ΤROIKA-GREECE στην σύνοδο του ΟΑΣΕ στο ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ
Νεώτερα αναφέρουν ότι το ταμπελακι παραπέμπει στην τρόικα του… ΟΑΣΕ…. Και όχι την..γνωστή, αλλά αυτό δεν μας καλύπτει .είναι γνωστά τα τρυκ που κάνουν, προκειμένου να καλύψουν καταστάσεις. Έστω και λόγω της πιθανής παρεξήγησης και του συνειρμού δεν έπρεπε να το έχει μπροστά του. Δείτε εδώ την εξήγηση που δίνουν. Θα μπορούσε να γραφεί σε διαφορετική αράδα το TROIKA GREECE,και με διαφορετικό μέγεθος και τύπο γραμμάτων πάνω κάτω, και όχι στην ίδια .Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: