ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.10

Es­o­ter­ic Agen­da

Ένα ντοκιμαντέρ του Ben Stew­art. To Es­o­ter­ic Agen­da αποκαλύπτει διάφορες πτυχές του συστήματος ή της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 
 
Συγκεκριμένα, ασχολείται με την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, την 11/9, τις αρχαίες προφητείες σχετικά με το 2012, τον πόλεμο του κόλπου, με μασονικά σύμβολα, τον παγανισμό και τη σχέση αυτού με όλες τις σύγχρονες θρησκείες. 
 
Στο τέλος της ταινίας, ασχολείται με την πνευματικότητα, το πραγματικό νόημα της ζωής και το πως λειτουργεί η φύση, σύμφωνα με την μέγιστη ενότητα. 


enomenoibloggers.

Δεν υπάρχουν σχόλια: