ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.10

Συμφωνία για μειώσεις μισθών 12% για δύο χρόνια !!! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!

Η οριστική ρύθμιση για τις επιχειρησιακές συμβάσεις διαμορφώθηκε σε υπόγειες διαβουλεύσεις μεταξύ των κοινωνικών εταίρων και του υπουργείου Εργασίας.
Η αρχική συνάντηση αναβλήθηκε - λόγω αποκλεισμού του υπουργείου από το ΠΑΜΕ - ωστόσο σε τηλεφωνικές συνομιλίες και κατ ιδία διαβουλεύσεις εργοδότες εργαζόμενοι και υπουργείο κατέληξαν σε συμφωνία τριών συν ένα σημείων. Συγκεκριμένα:

Πρώτον, οι αμοιβές των επιχειρησιακών συμβάσεων θα μπορούν να αποκλίνουν σε ποσοστό έως και 12% από τις κλαδικές συμβάσεις εργασίας.

Δεύτερον, η χρονική διάρκεια ισχύος των επιχειρησιακών συμβάσεων που θα αποκλίνουν από την κλαδική, δεν θα ξεπερνά το ένα συν ένα έτος, ενώ η επιχείρηση θα δεσμεύεται ότι στο διάστημα αυτό δεν θα γίνονται απολύσεις.

Τρίτον, η διαπραγμάτευση για την νέα σύμβαση θα γίνεται από το εργοστασιακό σωματείο στις μεγάλες επιχειρήσεις. Στις επιχειρήσεις με προσωπικό από 20 έως 50 άτομα θα απαιτείται πλειοψηφία 2/3 και στις μικρότερες επιχειρήσεις το ρόλο της μεσολάβησης θα αναλαμβάνει το κλαδικό σωματείο

Σε ο,τι αφορά τη δυνατότητα επέκτασης των κλαδικών συμβάσεων αυτή θα παρέχεται στις περιπτώσεις των κλάδων όπου η σύμβαση θα υπογράφονται από την πλειοψηφία των εργοδοτών (50 συν ένα) στο σύνολο των εργαζομένων του κλάδου. Σημειώνεται ότι στο επικαιροποιημένο μνημόνιο προβλέπεται η κατάργηση της επέκτασης.

Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας αναμένατε να καταθέσει τη νομοθετική ρύθμιση για τις συμβάσεις εντός των επομένων ημερών, ενώ αναμένεται η αντίδραση της τρόικα στην ομόφωνη απόφαση των κοινωνικών εταίρων
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: