ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.10

Τα γουρούνια και οι λάσπες



Ο Γιωργάκης δήλωσε ότι είναι υπερήφανος που είναι γουρούνι. Οι υπόλοιποι 299 του χοιροστασίου τηρούν σιγή ιχθύος. Προφανώς αν μιλήσουν δεν θα έχει φαΐ.

Όλοι αυτοί έχουν κυλιστεί στο βούρκο της πολιτικής (με την κακή έννοια) και η μπόχα που βγάζουν τους φαντάζει σαν το πιο ευωδιαστό άρωμα.

Πλέον θα μπορούμε άνετα και χωρίς να κινδυνεύουμε να συλληφθούμε για εξύβριση της αρχής να βροντοφωνάζουμε στις διαδηλώσεις «Πολιτικοί, γουρούνια, αποφάγια».

Θα πρέπει πάντως να δώσουμε συγχαρητήρια στον Γιωργάκη γιατί είναι ο πρώτος πολιτικός που έκανε τόσο ξεκάθαρη αυτοκριτική λέγοντας ότι είναι γουρούνι.

Καλά, μην περιμένεις να έχει και την τσίπα να παραιτηθεί. Είπαμε.

Και επιτέλους λύθηκε και εκείνο το μυστήριο. Κάθε φορά που περνούσα από την βουλή κάτι βρώμαγε και δεν ήξερα τι.

Πίστευα ότι η μπόχα ήταν από τις βρωμιές τους. Αλλά τελικά δεν ήταν μόνο από αυτές.

Για να καταλάβετε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο να σας θυμίσω ότι στο γνωστό βιβλίο του Όργουελ «Η Φάρμα των ζώων» κουμάντο έκαναν τα γουρούνια.

Τα οποία τα είχαν κάνει πλακάκια με τους ανθρώπους, όπως καλή ώρα το δικό μας γουρούνι με τους τροϊκανούς, και είχαν υποδουλώσει και εκμεταλλευόντουσαν τα υπόλοιπα ζώα.

Τα οποία ζώα, όπως και με την πλειοψηφία των ψηφοφόρων, πίστευαν στις καλές προθέσεις των γουρουνιών.

Είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει με την προπαγάνδα. Μας κάνουν πλύση εγκεφάλου ώστε να είμαστε ευτυχείς για όλα τα δεινά που μας συμβαίνουν.

Το ΔΝΤ είναι η σωτηρία μας, η επιμήκυνση του χρέους είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στην χώρα μας τους τελευταίους πέντε αιώνες, η μείωση των μισθών είναι ένα ευχάριστο γεγονός.

Το έχω πει πολλάκις. Γιατί μας βασανίζουν έτσι; Ας μας το πουν εξαρχής. Όποιος θέλει να έχει δουλειά θα πρέπει να πληρώνει. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη.

Για πλουτίσουν οι τραπεζίτες.

Αν δεν είχαμε τις τράπεζες τι θα κάναμε; Ούτε θα χρωστάγαμε τα δάνεια που δίνουν ένα νόημα στην ζωή μας, ούτε θα μας έκοβαν μισθούς και συντάξεις για να τροφοδοτήσουν τα τραπεζικά ταμεία… Μίζερα θα ζούσαμε.

Και έχεις τώρα και αυτούς που κατηγορούν τον πατερούλη των εργαζόμενων, τον Παναγόπουλο, λέγοντας ότι συμφώνησε κρυφά με τον ΣΕΒ για μείωση μισθών κατά 12%.

Αχάριστοι. Ο άνθρωπος το πάλεψε με νύχια και με δόντια. 10% έλεγε ο ΣΕΒ, 15% ο Παναγόπουλος. Και τελικά μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις έφτασαν στο 12%.

Μείωση μισθών. Απλά ο Παναγόπουλος σαν καλός συνδικαλιστής που είναι είχε μάθει να αγωνίζεται και αξιοπρεπείς αυξήσεις των μισθών και έβαζε πάντα τον πήχη λίγο ψηλά ώστε τελικά να πέσει κοντά στον πραγματικό του στόχο.

Απλά μπερδεύτηκε λιγάκι και δεν κατάλαβε ότι ετούτη τη φορά συζητούσαν για μειώσεις και όχι για αυξήσεις.

Megaλη ιστορία….

Προχθές η εκπομπή «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα» ήταν για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Την ώρα της δολοφονίας υπήρχε μια κυρία που τράβηξε με την κάμερα της όλο το σκηνικό. Αυτό το βίντεο έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην δίκη.

Το ίδιο βίντεο εκείνες τις μέρες είχε παίξει και στο MEGA. Μόνο που σε σχέση με το αρχικό βίντεο υπήρχε μια μικρή διαφορά.

Στο βίντεο που έπαιξε το μεγάλο της προπαγάνδας κανάλι είχε προστεθεί ήχος από σπασίματα ώστε να σου δίνει την εντύπωση ότι εκείνη την ώρα γινόντουσαν επεισόδια.

Και με αυτόν τον τρόπο έδινε μια άλλη διάσταση, πιο ευνοϊκή για τον δολοφόνο αστυνομικό…

Μικρές λεπτομέρειες για το πώς χτίζεται η προπαγάνδα. Και για το πόσο επιφυλακτικοί πρέπει να είμαστε, όχι μόνο σε όσα ακούμε αλλά και σε όσα βλέπουμε.

Η εικόνα είναι ο σημαντικότερος σύμμαχος των προπαγανδιστών. Και ξέρουν να την χειριστούν πολύ καλά.

Μικρός Φωκίων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2QlxwSCvmaY