ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.10

ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 17:00


ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 17:00

Αθήνα 4/12/2010
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΡΟΪΚΑ

          Καλούμε όλο τον εργαζόμενο λαό, τη νεολαία, τις γυναίκες να ενώσουν μαζί μας τη φωνή τους για να ακουστεί δυνατά ότι ο πρόεδρος του ΔΝΤ, ο εκπρόσωπος του διεθνούς κεφαλαίου και των τοκογλύφων, ο σύμμαχος της ελληνικής κυβέρνησης και της πλουτοκρατίας είναι ανεπιθύμητος για το λαό. 

          Να διαδηλώσουν ότι ο ελληνικός λαός ούτε συναινεί ούτε υποτάσσεται στη βάρβαρη πολιτική που αποφάσισαν μαζί κυβέρνηση - ΔΝΤ - ΕΕ και που σφαγιάζει τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα για να στηρίξει τα συμφέροντα της ελληνικής πλουτοκρατίας και του διεθνούς κεφαλαίου.

          Να αποδείξουμε ότι εδώ δεν υπάρχει ένας τρομαγμένος – υποταγμένος λαός έτοιμος να υποστεί αμέτρητες θυσίες και ταπεινώσεις προκειμένου να διασωθεί η κερδοφορία του κεφαλαίου.

          Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ έρχεται για να στηρίξει τη βάρβαρη αντιλαϊκή επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση. Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί από το προσωπείο που φορά, ότι δήθεν νοιάζεται για το καλό του λαού και ότι τα άγρια μέτρα που στηρίζει είναι για τη σωτηρία της χώρας. Αυτοί νοιάζονται μόνο για συμφέροντα του κεφαλαίου και δεν διστάζουν μπροστά σε κανένα έγκλημα, προκειμένου να το πετύχουν.

          Δεν υπάρχουν φιλολαϊκοί ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί. Και το ΔΝΤ και η ΕΕ είναι αποδεδειγμένα λυκοσυμμαχίες, που μαζί επιτίθενται με αγριότητα και ληστεύουν τους λαούς και λυσσαλέα ανταγωνίζονται για τη μοιρασιά της λείας και το ποιος θα έχει το μικρότερο κόστος από την οικονομική κρίση.

          Το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, η ΟΓΕ, σε καλούν στο συλλαλητήριο για να στείλουμε ηχηρό μήνυμα στους λαούς της Ευρώπης και όλου του κόσμου ότι η εργατική τάξη της Ελλάδας, η νεολαία, τα λαϊκά στρώματα αντιστέκονται και αντιπαλεύουν την πολιτική, τα κόμματα, τους οργανισμούς, που υπηρετούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων. Αρνούνται να πληρώσουν την κρίση και τα αδιέξοδα του καπιταλισμού. Ότι οικοδομείται η λαϊκή συμμαχία και ο λαός περνά στην αντεπίθεση. Καμιά θυσία για την πλουτοκρατία. Την κρίση να πληρώσουν τα μονοπώλια.

          Μονόδρομος για όλους τους λαούς είναι ο ξεσηκωμός κατά του ιμπεριαλισμού, ΔΝΤ – ΕΕ.

Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο  (ΠΑΜΕ)
Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ)
Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ)
Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ)
Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) 
redplanet

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορει να καταλαβει επιτελους
το ΠΑΜΕ οτι δεν δεν το λαμβανει υποψη του κανεις μα κανεις,το δεκανικι του συστηματος.Αγωνιζεσθε μονο για το κομμα σας ενω ο αγωνας πρεπει να ειναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
οΣΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΕ,ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ δεν ανησυχει η τροικοκυβερνηση.
Αρκετο κακο εχετε κανει και εσεις σ αυτο τον τοπο