ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.10

Εστειλαν τα ΜΑΤ κατά των Αναπήρων!Σε απόλυτη ανασφάλεια το Συστημα

..παρέταξε τα ΜΑΤ έξω από τη Βουλή για να αντιμετωπίσει τους απόλυτα ειρηνικούς διαδηλωτές του Παναναπηρικού συλλαλητηρίου.Η ντροπή της ελληνικής Πολιτείας αποτυπωμένη σε Βίντεο και φωτό.
Ολοκληρο το ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ 

Με μία κίνηση που δεν έχει προηγούμενο έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα από σήμερα το μεσημέρι κυβέρνηση και πολιτικό σύστημα.Ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Παπουτσής,εκθέτωντας ολόκληρη την κυβέρνηση, παρέταξε λίγο πρίν τις 12 το μεσημέρι δυνάμεις των ΜΑΤ στήν αρχή της Β.Σοφίας προκειμένου να εμποδίσουν τους ανάπηρους πολίτες μεταξύ των οποίων δεκάδες παραπληγικοί με τα αμαξίδια, να προχωρήσουν πρός την πλάγια είσοδο της Βουλής και να διαδηλώσουν ειρηνικά φθάνοντας μέχρι το ύψος του Μαξίμου.
Η αντιδημοκρατική αυτή ενέργεια  που προσβάλει βάναυσα κάθε έννοια ανθρωπισμόυ και πολιτισμού, βρίσκει προφανέστατα σύμφωνα και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, καθώς μέχρι την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές δεν έχει ακουστεί καμμία φωνή από αυτά, που να καταδικάζει την εξευτελιστική αυτή εικόνα του κράτους.

Αλλά η παρουσία των πάνοπλων ανδρών των ΜΑΤ κρίθηκε ότι δεν αρκούσε προκειμένου να εμποδιστουν τα Ατομα με Ειδικές Ανάγκες να διαδηλώσουν ισότιμα, όπως όλοι οι πολίτες μπροστά στή Βουλή και στη συνέχεια στο ύψος της Ηρώδου Αττικού όπου βρίσκεται το Μαξίμου.
Ο προφανής φόβος και πανικός που διακατέχουν το πολιτικό προσωπικό της χώρας μπροστά στο ογκούμενο κύμα οργής των πολιτών,τους ανάγκασε να επιστρατεύσουν επιπλέον τίς γνωστές σιδερόφραχτες κλούβες τοποθετημένες κάθετα στο δρόμο για να προστατευτούν από τους ανάπηρους πολίτες..!


Ντροπή σου Χρήστο Παπουτσή!

stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: