ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.10

Gazeta Shqiptare: Ο Κώστας Σημίτης το 1999 ανησυχούσε για τη “Μεγάλη Αλβανία”, τους πρόσφυγες του Κοσσόβου, την αντίδραση των αλβανών μεταναστών στη χώρα μας και πιθανή εμπλοκή της Τουρκίας.

Η Αλβανική εφημερίδα “Gazeta Shqiptare” σήμερα έχει για πρωτοσέλιδο ένα απόρρητο έγγραφο των ΗΠΑ, που αποκάλυψε το Wikileaks, και σύμφωνα με αυτό ο τότε Έλληνας Πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης (το 1999), είχε εκφράσει τις ανησυχίες του σχετικά με τη κατάσταση στα Βαλκάνια στη περίπτωση που ψηφιστεί η ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου.
Πιο συγκεκριμένα η έκθεση αναφέρει πως ο τότε Έλληνας Πρωθυπουργός μιλούσε για αποσταθεροποίηση ολόκληρης της περιοχής σε περίπτωση που ψηφιστεί η ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου, και αυτό γιατί από μόνο του θα ενθαρρύνει το όραμα των γειτόνων για τη “Μεγάλη Αλβανία”.
Πέρα αυτού, ο Κώστας Σημίτης ανησυχούσε πως αν ψηφιζόταν η ανεξαρτησία του Κοσσόβου, θα άρχιζε η μαζική προσέλευση προσφύγων, και στη περίπτωση που τους εμπόδιζε ο δικός μας στρατός θα έγειρε το αίσθημα των περίπου 400.000 αλβανών που ζούσαν τότε στη χώρα μας, (σύμφωνα με τον ίδιο) και η Τουρκία εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία θα επέμβενε στρατιωτικά υπερ της Αλβανίας.
Geopolitics & Daily News
kranos

Δεν υπάρχουν σχόλια: