ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.10

Εργα αντιπροέδρου "σοσιαλιστικής" κυβέρνησης

Είναι αδιανόητο, ξεφεύγει και από την πιο διεστραμμένη φαντασία αν ισχύει αυτό που γράφει πρωτοσέλιδα το Κυριακάτικο «Πρώτο Θέμα». Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα αναφέρει η φυλλάδα του Θέμου Αναστασιάδη, ο αντιπρόεδρος της «σοσιαλιστικής» κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος: «Ενέκρινε μελέτη αξίας 20 εκατ. ευρώ που θα αναλάβουν ιδιώτες για να δει ποιες υπηρεσίες και φορείς του Δημοσίου θα βάλουν λουκέτο»!!! 

Θα διαβάσουμε το δημοσίευμα και θα επανέλθουμε γιατί τώρα περιοριζόμαστε στο «καρεδάκι» που έχει πρωτοσέλιδα η εφημερίδα. Θα σχολιάσουμε αναλυτικά το δημοσίευμα και θα είμαστε και εμείς απ’ αυτούς που αποσκοπούν «να υπηρετήσουν σκοτεινά σχέδια αποσταθεροποίησης του πολιτεύματος και του Κράτους», όπως χαρακτήρισε ο Θ. Πάγκαλος όσους αναγνώστες τις ιστοσελίδας του Τριανταφυλλόπουλου έγραψαν επικριτικά λόγια για το πρόσωπο του. Και θα έχει δίκιο, το κυβερνητικό στέλεχος σύμφωνα με την «λογική» του, αφού πυλώνες του αστικού κράτους και πολιτεύματος είναι το πολιτικό προσωπικό που ξεπουλάει κάθε δημόσια περιουσία για να θησαυρίζουν ντόπιοι και ξένοι καπιταλιστές, που κατεδαφίζει κάθε ίχνος κοινωνικού κράτους που έχει απομείνει προς μεγάλη ικανοποίηση μιας δράκας κεφαλαιοκρατών.
 πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=P3hD8pAgKTM