ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.10

Κύριε Χρυσοχοΐδη, Μήτσος κερνάει, Μήτσος πίνει;...

Στο ψιλό έχουν πάρει, οι χαμαιλέοντες της γραφειοκρατίας, τον περί πολλού, πετυχημένο, μεθοδικό, σχολαστικό και πανέξυπνο υπουργό Χρυσοχοΐδη!
Πριν ξελιγωθούμε στο γέλιο, από όσα συμβαίνουν κάτω από τη μύτη των σοβαρών και στιβαρών υπουργών, αλλά και από το πώς εργάζονται ακατάπαυστα τα χέλια του δημοσίου (ξέρετε, τους γυμνοσάλιαγκες, που παίζουν στα δάχτυλα δεξιούς κι αριστερούς υπουργούς, σκύβοντας λίγο τη μέση και ξερνώντας σάλια και κολακείες), ας δούμε τα πραγματικά γεγονότα.
Για τις μετακινήσεις των δημοσίων υπαλλήλων υπογράφει πάντα ο προϊστάμενός τους. Ένας βρε αδελφέ, κάποιος, έστω για τα προσχήματα, να μην έχουμε «Μήτσος κερνάει, Μήτσος πίνει…».
Ο τύπος δεν κωλώνει με ΤΙΠΟΤΑ!
Αυτός, λες και είναι στο μαγαζί του, δεν...
 υπολογίζει τίποτα και καμία δημοσιοϋπαλληλική διαδικασία ή ιεραρχία!
Τι κάνει;
Ο δημόσιος υπάλληλος ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μήτσος) ΣΟΥΣΟΥΝΗΣ, αραδιάζοντας 12 σχετικές διαταγές-αποφάσεις, Προεδρικά Διατάγματα και Νόμους (ακολουθεί η σχετική Απόφαση), ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ τον εαυτό του να πάει σε σύσκεψη στη Λάρισα και…
ο ίδιος ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και ΔΙΑΤΑΖΕΙ την κάλυψη των σχετικών εξόδων του!
Εκεί που μας στέλνει αδιάβαστους, είναι πως κοινοποιεί την απόφασή του, ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΣ παρακαλώ, στον εαυτό του (ενδιαφερόμενο…).
Άραγε, ο κύριος Χρυσοχοΐδης ζητάει και παίρνει άδεια από τον υπάλληλό του;
Θα τρελαθούμε σ’ αυτόν τον τόπο της «διαφάνειας» και της «χρηστής διοίκησης»!
Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου...


Δεν υπάρχουν σχόλια: