ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.10

Wikileaks και το STRIPTEASE της Δημοκρατικής Συμμορίας


Για τον Βουλγαράκη και τον Καραμανλή, που διαπράττουν τους νόμους, το νόμιμο είναι δίκαιο. Και κατ΄επέκτασιν, ηθικό;

Τα παιδιά του λαού διδάσκονται το καλό και το ηθικό, έννοιες συγκεκριμένες. Δεν ανοίγουν τον Ποινικό Κώδικα πριν αποφασίσουν να βοηθήσουν το γεροντάκο να διασχίσει το δρόμο. Ούτε όταν παραδίδουν στον αστυφύλακα το πορτοφόλι με τα λεφτά που βρήκαν και μετά πέφτουν απάνω τους όλες οι τηλεοράσεις με απέραντα υποκριτικά συγχαρητήρια.

Να υποψιαστούμε ότι προορισμός των παιδιών του λαού είναι να κυβερνώνται, όχι να κυβερνούν;

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟ: Οι πολιτικοί μας και οι τηλεοράσεις θέλουν το λαό ηθικό.

Η Χίλαρι Κλίντον, υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, θεωρεί ότι η δημοσιοποίηση κρατικών εγγράφων των ΗΠΑ αποτελεί μια επίθεση στη "διεθνή κοινότητα"...

Η αντίδραση του Ρόμπερτ Γκέιτς, υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, ήταν περίπου αυτή του μακάκου όταν αρχίζουν το φαΐ οι ψείρες του.

Ο Ι.Κ.Πρετεντέρης (http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=136&artID=4607056 )  υποθέτει  "ότι καμιά διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να απειληθεί" από έγγραφα που αποκαλύπτουν πόσο λίγη εκτίμηση τρέφουν οι πολιτικοί, οι μεν στους δε, πόσο απροκάλυπτα χυδαίοι, ανήθικοι, εγκληματίες και γενικά παράνομοι είναι!

Συμπεραίνουμε, αν κρίνουμε από τις απόψεις αυτές, ότι η "διεθνής κοινότητα", δηλαδή εμείς όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη και οι νόμοι και κανόνες που διέπουν τις σχέσεις μας, δεν πρέπει να ενοχλούμαστε από τις συμπεριφορές αυτές των ανθρώπων που μας κυβερνούν και μας πληροφορούν.

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: Οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι θέλουν τους εαυτούς τους χωρίς καμμία ηθική υποχρέωση.

Ακόμη καλύτερα: Στις βραδυνές ειδήσεις της TSR (Television Suisse Romande, δηλαδή της γαλλόφωνης κρατικής ελβετικής τηλεόρασης) της 1ης Δεκ. 2010, ο παρουσιαστής ζήτησε τη γνώμη μεγαλόσχημου δημοσιογράφου για τη διαρροή από το Wikileaks των απόρρητων κρατικών αμερικανικών εγγράφων. Η απάντηση ήταν: "...Il ne faut pas nous laisser entrainer au totalitarisme de la transparence...", δηλ. "... δεν πρέπει να παρασυρθούμε στον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ  της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ..."

Ο δημοσιογράφος κρίνει, εδώ, ότι η αλήθεια στην πολιτική είναι βλαβερή για τη δημοκρατία, αντίθετα με τη μισή αλήθεια ή και καθόλου αλήθεια.

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟ: Οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν πράγματα που πρέπει να αγνοεί ο λαός.

Συμπέρασμα: Η oμολογία μιας στυγνής πραγματικότητας.
                        
Δημοκρατία, αν προτιμάει, αλλά:
Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ.

Ο παπάς παπάς κι ο ζευγάς ζευγάς...
apotopoto

Δεν υπάρχουν σχόλια: