ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.12.10

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Γ.Λ.Κ... ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ...... "ΔΟΥΛΕΥΕΙ" ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

κ. Σαχινίδη, σας εκθέτει Γενικός Γραμματέας στο Γ.Λ.Κ
 
Αξιότιμε  κύριε Υφυπουργέ
Συνέχεια του από  22 /11/2010 e-mail μου προς εσάς, σχετικά με τον με αριθμό 6387 φάκελο υπόθεσής μου στο ΓΛΚ, αποδεικνύεται περίτρανα - σας το κατήγγειλα άλλωστε πολλές φορές αλλά εσείς το καλύπταται με αβάσιμα στοιχεία και ισχυρισμούς - ότι οι δικοί σας άνθρωποι στο ΓΛΚ, σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα με την πρωτόγνωρης έκτασης γραφειοκρατία και το αλαλούμ, που επικρατεί. Συγκεκριμένα ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του ΓΛΚ, έχει την υπόθεση στο γραφείο του από την Παρασκευή 25/11/2010 και με το πρόσχημα των συσκέψεων δεν βρίσκει χρόνο να υπογράψει. Καλά δεν του έχετε πει να βρίσκει χρόνο και να υπογράφει καθημερινά τις απογευματινές ώρες ακόμη και τα Σαββατοκύριακα; Μία φορά την εβδομάδα, σαν τα εφημερεύονται Νοσοκομεία,  υπογράφει αλληλογραφία ο κ. Γενικός Γραμματέας; Καλά δεν έχει κανείς φιλότιμο εκεί στο ΓΛΚ, να πάρει επάνω του την υπόθεση και να διεκπεραιώσει έγκαιρα την υπόθεση αυτή, που ζημιώνει πέραν από εμένα και τον Έλληνα φορολογούμενο. Αύριο, 2/12/2010 συνεδριάζει το Συμβούλιο Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας για να επιβάλλει πρόστιμο σε βάρος του Δημοσίου για την μη συμμόρφωση της Διοίκησης στην εν λόγω υπόθεση -  εξαιτίας της καθυστέρησης του ΓΛΚ - με δικακστική απόφαση του, που απαγγέλλει την επαναφορά μου στην ενεργό υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος. Δεν διαθέτω σάλιο να γλύψω κανένα πολιτικό να μου προωθήσετε την υπόθεσή μου. Το κρατάω μόνον για να  φτύσω όλους όσους καταχρώνται  την εξουσία που τους χάρισε ο Ελληνικός Λαός για λαμογιές.  
Ποιος κύριε Υφυπουργέ, Εσείς ή ο Γενικός Γραμματέας σας, εξαιτίας της αδικαιολόγητης και παράνομης καθυστέρησης του ΓΛΚ, θα πληρώσει το ανωτέρω πρόστιμο καθώς και τις εν ενεργεία αποδοχές μου από τον Μάϊο του 2007, που καλείται το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ να μου καταβάλει; Ασφαλώς ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ, για αυτό και δεν ιδρώνει κανενός σας το αυτί! 
ΝΤΡΟΠΗ!!!  Κάποτε πρέπει να απολογηθείτε στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, όσοι με τις πράξεις και παραλείψεις σας, ηθελημένα και μη, ζημιώνετε αδικαιολόγητα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. Παρακολουθώ την υπόθεση και θα επανέλθω
 
Με εκίμηση και πολύ αγανάκτηση 
Ανδριανός Γκουρμπάτσης
Υποστράτηγος Π.Σ,ε.α,νομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: