ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.10

Η προστασία της διάλυσης.


            Μόλις την προηγούμενη Δευτέρα, δημοσιοποιήθηκε η περίπτωση της παράνομης ταφής σε παράνομη χωματερή νεκρών πουλερικών, μεταξύ Βέροιας και Νάουσας. Με την υποτιθέμενη αυτοψία του τμήματος περιβάλλοντος της Νομαρχίας Ημαθίας, ενημερώθηκαν οι πολίτες ότι πήρανε τα νεκρά κοτόπουλα και οδηγήθηκαν για καύση στο Κιλκίς. Ψέματα. Ακόμη μια φορά ψέματα. Ο προϊστάμενος του τμήματος περιβάλλοντος, βεβαίωσε τον Νομάρχη ότι έγινε η μεταφορά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (για ποιο λόγο άραγε;). Ο ίδιος άνθρωπος που στις υπηρεσιακές του υποχρεώσεις είναι η προστασία του περιβάλλοντος, παραπλάνησε ακόμη μια φορά τον Νομάρχη που με τη σειρά του εκτέθηκε ο ίδιος. Σήμερα η Οικολογική Ομάδα Βέροιας, ξέθαψε τα κοτόπουλα, παρουσία ΜΜΕ. Όλα ήταν εκεί. Στο επίπεδο του υδροφόρου ορίζοντα, με πολλές γεωτρήσεις στην γύρω περιοχή.
            Το ερώτημα που προκύπτει δεν αφορά την πλήρως διαβρωμένη Διοίκηση σε κάθε μορφή της. Αυτό που εξοργίζει είναι το γεγονός της ασυλίας που εξασφαλίζει ο προϊστάμενος της υπηρεσίας που χρόνια τώρα δεν κάνει τη δουλειά του και τώρα εξαπατά, τον φυσικό προϊστάμενό του, τον Νομάρχη. Πως δεν ενοχλείται από κανέναν και όχι μόνον αυτό αλλά, προάγεται κιόλας;
Να πιστέψουμε οριστικά πλέον ότι η διάλυση έχει προστάτες; Εάν δεν είναι έτσι, θα δούμε έστω και μια ΕΔΕ, έστω κι εάν είναι προσχηματική;

            Το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό πρόβλημα, είναι η Διοίκηση, σε κάθε μορφή της.


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

Τηλ. Επικοινωνίας: 6946-381707

Δεν υπάρχουν σχόλια: