ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.10

ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΥΤΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΙΣ IP ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ!! ...




ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
ο Θ. Πάγκαλος ζητά από τους διαχειριστές και ιδιοκτήτες του blog να φορέσουν κουκούλα και να καρφώσουν τους συντάκτες των κειμένων στα οποία του ασκείται σκληρή κριτική!!! 
 ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑ ΣΕΡΝΟΥΝ..
ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ?
EKATONTAΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΑΛΑΙΩΝ ,ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ
ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΓΡΑΨΕ
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=79&mid=128
Πάγκαλε,
Αντιπρόεδρε της
εκλεγμένης μειοψηφίας

Επειδή κόπτεσαι για ονόματα και επώνυμα πολιτών ,προκειμένου να τα μηνύσεις, εγώ σε προκαλώ να το πράξεις μ εμένα ,εδώ και τώρα.
Άλλωστε γράφω με όνομα και επώνυμο και σ έχω διακωμωδήσει, τόσο μέσα από τα ευθυμογραφήματα μου ,όσο και μέσα από τα σκίτσα μου. Όχι μόνο εσένα φυσικά, αλλά και όσους έχουνε φέρει σε πλήρη εξαθλίωση τούτο το λαό, δηλαδή γαλάζιους και πράσινους σκώρους.
Σε προκαλώ λοιπόν να με μηνύσεις, έστω και υπο την προστασία της βουλευτικής σου ασυλίας, την οποία εγώ στερούμαι. Είναι σίγουρο πως θα καταδικασθώ παραδειγματικά, αλλά δεν πρόκειται να εξαγοράσω την ποινή μου και θα προτιμήσω να την εκτίσω στις φυλακές. Εκεί φυσικά ,θα συνεχίσω να σε σατιρίζω και να σε γελοιογραφώ ,μέχρι να βρεθώ «αυτοκτονημένος»
Χωρίς εκτίμηση

Μάριος Ζαμπίκος
(Μαράκος)
http://users.forthnet.gr/ath/mariosru/

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ IP ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ''ΚΥΡΙΕ'' ΠΑΓΚΑΛΕ..

ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ?
ΟΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ
Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος με επιστολή του – ηλεκτρονικό μήνυμα προς την zougla.gr ζήτησε την διαγραφή αναρτήσεων από το blog της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας. Ο κ. Πάγκαλος θεωρεί πώς οι αναρτήσεις αυτές τον προσβάλλουν και πώς συνιστούν πολιτική και ρατσιστική επίθεση εναντίον του.

Οι σχετικές αναρτήσεις στις οποίες αναφέρθηκε διαγράφτηκαν αφού ο κ. Αντιπρόεδρος τις θεωρεί προσβλητικές. Πρόκειται για πολλές δεκάδες αναρτήσεων. Ωστόσο ο κ. Πάγκαλος δια της επιστολής του ζητά επιπροσθέτως να πληροφορηθεί τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών του Διαδικτύου οι οποίοι και ανάρτησαν τα σχόλια τους στο blog.


Πληροφορούμε τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον. Δεν έχουμε ούτε το νομικό δικαίωμα να παραχωρήσουμε τέτοιες πληροφορίες αλλά ούτε και η πρακτική που υφίσταται παγκοσμίως ως προς την λειτουργία των blog το επιτρέπει. Αν ο κ. Πάγκαλος επιθυμεί να συγκεντρώσει τέτοιες πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα οφείλει να γνωρίζει πώς πρέπει να απευθυνθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή και μόνον.

H zougla.gr για λόγους δεοντολογίας δεν πρόκειται να παραδώσει τους κωδικούς IP των υπολογιστών από τους οποίους αναρτήθηκαν τα σχόλια για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Παρά τις έμμεσες και άμεσες απειλές του κ. Πάγκαλου πώς θα απευθυνθεί στην Δικαιοσύνη.

Προφανώς η zougla.gr δεν συμφωνεί με τις ύβρεις και τις προσωπικές επιθέσεις. Ωστόσο, ως γνωστόν, η τακτική αυτή των χρηστών παρατηρείται παγκοσμίως. Ηγέτες παγκοσμίου εμβέλειας, ο ίδιος ο έλληνας πρωθυπουργός, άλλα πολιτικά πρόσωπα βρίσκονται καθημερινά στο επίκεντρο επιθετικού σχολιασμού από χρήστες του Διαδικτύου, μέσω των blog, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Είναι η πρώτη φορά που η zougla.gr και το ομώνυμο blog εισπράττει μία τέτοια συμπεριφορά από πολιτικό πρόσωπο.

Για την ιστορία επισημαίνουμε πώς από την έναρξη της λειτουργίας του blog της ηλεκτρονικής εφημερίδας δεν διαγράφτηκαν ποτέ ακόμη και υβριστικά σχόλια για τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του site, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Αυτά για να υφίσταται και ένα μέτρο σύγκρισης και αξιολόγησης των περιθωρίων πολιτικής ανοχής του κ. αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=214693&cid=4
πηγη

2 σχόλια:

Μιχάλης είπε...

ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΠΑΓΚΑΛΕ,ΧΟΝΤΡΟΚΥΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ!!
ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ IP ΜΑΣ.ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

κρεμαλα στο συνταγμα χωρις δικη για τους προδοτες οπως ο χοντρος...