ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.10

ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ τα περί ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΣΕΕ & ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ για τις ΣΣΕ

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικά με την δήθεν συμφωνία για τις ΣΣΕ, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:
Είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας μια ψευδής κατασκευασμένη είδηση ότι τάχα η ΓΣΕΕ συμφώνησε οι επιχειρησιακές συμβάσεις να κόβουν τους μισθούς. Πρόκειται για μια μεθοδευμένη αθλιότητα που εξυπηρετεί συμφέροντα εργοδοτικών κύκλων.
Η ΓΣΕΕ ούτε συμφώνησε ούτε θα συμφωνήσει σε μια τέτοια κατεύθυνση.
 Αυτό που σταθερά υπερασπιζόμαστε  είναι οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας η καθολική ισχύς και η επέκταση τους που η τρόικα θέλει να καταργήσει δεν διαπραγματεύονται και δεν θα μπουν στην κλίνη του Προκρούστη όπως επιθυμούν οι εργοδοτικοί κύκλοι και βρίσκουν ευήκοον ους  στους δανειστές.
Καλώ τους εργαζόμενους στην γενική  απεργίας μας στις 15 Δεκέμβρη να δώσουν καθολικό παρόν συμμετοχής στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση. Οι  καιροί είναι δύσκολοι και μόνο με αγώνες μπορούμε να απαντήσουμε και να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα μας και τις επιθέσεις στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
Ερώτηση: Έγινε τελικά συνάντηση με τους Εργοδότες  ή έστω μια διερευνητική επαφή με δεδομένο το γεγονός ότι το ΠΑΜΕ ματαίωσε τη συνάντηση στο Υπουργείο; Δεν πρέπει να υπάρξει κάποιος διάλογος κάποιο αποτέλεσμα;
Όπως εσείς είπατε οι συνδικαλιστές του κομμουνιστικού κόμματος δεν επέτρεψαν να συζητήσουμε για να δούμε που το πάει η κυβέρνηση μετά  το επικαιροποιημένο  μνημόνιο και τι ακριβώς θέλουν οι εργοδότες. Εμείς έχουμε ξεκάθαρες θέσεις.
Εμείς δεν αρνούμεθα  τον διάλογο θέτουμε όμως την αδιαπραγμάτευτη θέση μας. Κανένας διάλογος δεν μπορεί να οδηγήσει σε καταστρατήγηση του συλλογικού δικαίου και πολύ περισσότερο δεν μπορεί να οδηγήσει σε περικοπές στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ, ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ

Ανώνυμος είπε...

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2010/12/blog-post_1528.html

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο συνήγοροι του κατάπτυστου Παναγόπουλο. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστέουν ότι αυτό το βδελυρό υποκείμενο προασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων? Σε ποιά ακριβώς χώρα ζείτε? Ντροπή σας που τον υπερασπίζεστε.