ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.12.10

ΔΙΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ Η "ΣΠΙΘΑ" ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!! 
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΙΚΥΣ .... κάλεσε τους πολίτες σε «ανυπακοή» απέναντι στις κυβερνητικές αποφάσεις, οι οποίες, όπως είπε, προέρχονται από τις ΗΠΑ, το ΔΝΤ και την ΕΕ και «εκχωρούν τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα στις ξένες..... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ "ΣΥΝΘΗΜΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ" ΤΟΥ  ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

5 σχόλια:

An είπε...

Ποιος μιλάει για ανυπακοή; Ο Μίκης; Καλό ανέκδοτο.. Ο Μίκης που έσφιγγε περιχαρής τα χέρια Γιωργάκη και Ερντογάν; Ο Μίκης που πρόσφατα έστειλε επιστολή σε Τούρκους, ζητώντας τους να κάνουν τα πάντα, όπως κάνει και ο ίδιος, για να διαχειριστούν Τουρκία και Ελλάδα από κοινού τα πετρέλαια του Αιγαίου (http://endelehia.blogspot.com/2010/10/blog-post_2143.html); Ο Μίκης ανυπακοή στο μνημόνιο και στην κυβέρνησή του που γλεντούσε με το Σπύρο Παπαδόπουλο των 65,000 ευρώ ανά εκπομπή τη στιγμή που η πλειοψηφία των Ελλήνων υποβάλλεται σε αιματηρές περικοπές; Πόσο υποκριτής μπορεί να είναι αυτός ο άνθρωπος;!

Ανώνυμος είπε...

τα πουλημένα πασοκάκια, τρομοκρατημένα προσπαθούν να μειώσουν τη τεράστια σημασία της κίνησης του Θεοδωράκη, που είναι στα 85 του είναι ένας από τους λίγους 'Ελληνες με ούμπαλα, από αυτά που δεν έχει ο π΄ρωτος σχολιαστής.

Ανώνυμος είπε...

Όταν συναντούσε τον Ερντογάν με τον Γιωργάκη τα είδαμε τα ούμπαλά του...

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω να πετυχει να αφυπνισει καποιους η κινηση αυτη. Γιατι τα καλοπληρωμενα παπαγαλακια του συστηματος μας τα παρουσιαζουν οπως θελουν τ αφεντικα τους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,
ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ
ΑΠΟΨΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.Ο ΜΙΚΗΣ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΔΟΞΕΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑ-
ΣΚΕΔΑΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ...
Ο ΜΙΚΥΣ.....ΚΑΛΕΣΕ....ΑΝΥΠΑΚΟΗ.
ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ?ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΚΑΝΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΕΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.